Härliga helg..

Ville bara uppdatera att min midsommarhelg har varit hur bra som hellst, lite smått  trött i lördags efter en lång midsommarnatt :)  men det var fint väder och jag tog årets första dopp i sjön och jag kan säga att det var inte varmt men barnen badade för fullt och verkade inte ha några problem med att ligga timmar i vattnet både lördagen och söndagen :)

Nu längtar jag ännu mer till semester efter denna försmak på ledighet, sol och värme....


Puss på er..


//Di

Glad midsommar :) // Di

img_0906 (MMS)

Glad midsommar :) // Di


Nu är det bara en dag kvar till midsommar ...

img_0784 (MMS)

Nu är det bara en dag kvar till midsommar och det kommer att bli en helt fantastisk dag :) längtar //Di


Semester nu snälla!!!!

Åh vad jag vill ha semester nu är så trött att jag knappt orkar stå på benen, skulle bara vilja vara hemma med familjen och  njuta utan stress för någonting och inte ha några tider att passa, bara va och ta dag för dag :) men vi får invänta till vecka 30 för det händer. Känns som om det är år kvar :(..



Puss på er

//Di

Min lilla flicka blir 5 år idag....




GRATTIS ÄLSKLINGEN MIN!!!!

//Mamma Di ;)

Mina bakverk :)

Kan det vara så att jag kan baka :) verkar så. Nu är det bara personerna på kalaset imorgon som får avgöra, ätbart eller kommer det att hamna i soperna..


Hallonfyllda muffins



Vanilj och kanelbullar

blev även hallongrottor men dom blev inga fina ;)


Puss på er
//Di


Update...

Hej...

Dålig uppdatering av mig.

För det första. I går blev jag för första gången på sju år stoppad i en poliskontroll, och bara för det så hade jag lämnat körkortet hemma för jag skulle i väg och kasta lite grejer så det första polisen säger är, Detta är en körkort och nykterhetskontroll och jag visste inte vad jag skulle ta mig till så det ända jag får fram är, men om jag inte har med mig körkortet då :(. Som tur var så löstes det iallafall, mycket snäll polis :).

För det andra så ska vi på husvisning i Vidja där mina föräldrar bor på Söndag, helt sjukt trodde inte äns att jag skulle vara intresserad av att bo där ute men ju mer jag tänkter på det desto mer intresserad blir jag. Det största problemet är att det behövs renoveras och ganska mycket också, men skaen är att huset har väldigt mycket potencial och skulle kunna bli jätte fint men huvudet snurrar och snurrar och jag vet inte hur jag vill ha det trivs ju jätte bra där jag bor nu men det är ju lite litet och vi kommer att behöva nått större sedan och hus är ju väldigt mysigt.

För det tredje så längtar jag verkligen till semester nu men det är långt kvar så jag får se fram i mot midsommar som är nästa vecka. Måste hitta nått att ha på mig bara och det är ju inte lätt..
Midsommar kommer att firas i Vidja som vanligt och det blir dans runt stången god mat och dryck,underbart sällskap och förhoppningsvis en väldigt rolig och sen natt så man kan få se gryningen :) vore lovely...


Puss på er...

Di.... 

Sommar

img_0839 (MMS)

Sommar


Godmorgon :) sitter mitt ute i skogen och ...

img_0791 (MMS)

Godmorgon :) sitter mitt ute i skogen och njuter av frukosten i solen med helt underbara barn :) //Di


Sitter med min bästa som tagit mig ut på s...

img_0718 (MMS)

Sitter med min bästa som tagit mig ut på stan för att piggas upp.  Ett par flippflopp och ett par harembyxor har jag fått och nu blir det lunch och mys. :) puss //Di


Idag har det varit avslutning på dagis och...

img_0713 (MMS)

Idag har det varit avslutning på dagis och det firades med picknik och en massa roligheter på mullängen med andra dagis barn och fröknar, här får barnen ansiktsmålningar men Linnea valde att ha prinsess spöke på armen och mammas pojke Kevin valde ett hjärta med ett M i för mamma på kinden :) sötnosar. Puss & godnatt // Di