Spännande.

Åh vad  jag längtar till imorgon för då är det min första dag tillbaka på mitt gamla jobb och sen har vi personalmöte på kvällen och det ska bli super roligt att träffa alla igen.


Super taggad....


Big smile :-)

// Di

Jaha då var det sista dagen på jobbet idag...

Jaha då var det sista dagen på jobbet idag, skit va fort det här gått. Det är blandade känslor idag, längtar till på måndag då jag ska få göra det som jag verkligen tycker om men jag kommer verkligen att sakna min kollegor på min nuvarande plats, har nog aldrig träffat så många underbara tjejer på en och samma plats :-) och ikväll blir det middag inne i stan med allihopa. Kommer bli super ! Puss på er //Di


Få fler besökare.

För att få flera besökare till bloggen besök:

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sweetdi




Värt ett försök :D

//Di


Happy face.

Igår var det min sista söndag jag jobbade för från och med nu så är det slut på jobba söndagar, nu kommer söndagar bestå av att umgås med familj och vänner och det känns så himla bra....




Kisses


//Di


På väg till skolan med min tandlösa son :-...

2010-10-25_08_24 (MMS)

På väg till skolan med min tandlösa son :-) // Di


Mums :-)

2010-10-22_18_17 (MMS)

Mums :-)


Kevin här tappat sin första framtand :-) o...

2010-10-19_08_01 (MMS)

Kevin här tappat sin första framtand :-) och idag frågade han mig på väg hem hur man sår morötter, trädgård är inte riktigt min grej så han fick ringa sin faster om svar och självklart så hjälpte hon honom men hans fråga och efter han la på så förklarade han för mig hur det går till att så morötter. Han är bara för härlig ibland :-) // Di


Hur gör man ?

Jag har fått värsta suget på ananas, fråga mig inte hur eller varför för det största problemet är att jag har ingen aning om hur man äter det. Sist så hackade jag bara upp den men då fick jag veta att ananaser har stammar. Hur ska man kunna veta att ananaser har stammar och att man ska skala dom ? Kan säga att det blev helt fel och jätte svår ätligt


Hur gör man när man äter ananas ?






//Di

Skönheten och odjuret.

En av mina absoluta favoritfilmer kommer nu ut på dvd och jag måste ha den.
En mer romantikst historia får man leta efter :) love it.

 


//Di


Inge kaffe för mig idag.

Åh nej min kaffebryggare är trasig ! När jag skulle trycka ner knappen så ramlade den av :-(
Hur ska jag göra nu ?




//Di


Ligger nerbäddad med mössa och sockor och ...

2010-10-18_23_12 (MMS)

Ligger nerbäddad med mössa och sockor och tittar på reprisen av paradise hotel, mys :-)


Dagens lunch ska föreställa lasange men se...

2010-10-18_15_37 (MMS)

Dagens lunch ska föreställa lasange men ser mer ut som ett andra världs krig. Tror det åker i soporna. Puss på er


Är ladies night och sitter precis vid scen...

2010-10-16_20_22 (MMS)

Är ladies night och sitter precis vid scenen :-) livet is great!


Så blev det..

Man kan säga mycket om att ta olika beslut och vela fram och tillbaka men kan nu säga att det är klart jag vet precis vad jag vill göra och har beslutat mig för att göra det mitt hjärta säger så Im back. Om några veckor så börjar jag på mitt gamla jobb igen fast i en annan butik och det kommer att bli hur bra som hellst.





Bjuder på en bild från i sommras :-)



puss på er

// Di


Är på väg hem med barnen :-) idag här jag ...

2010-10-12_16_17 (MMS)

Är på väg hem med barnen :-) idag här jag jobbat på mitt gamla jobb och jag här världens lyckorus i kroppen, det var hur roligt som hellst. Puss på er //Di


En liten fundering.

Ibland funderar jag på om man verkligen gör rätt med vissa beslut det kan vara allt från ett litet till ett stort men oavsätt vilket av det kan det kännas fel.

Det fanns en tid när jag var nöjd och tyckte verkligen att allt i mitt liv var bra inga om fanns i mitt huvud men nu börjar jag åter igen vela och känner mig inte riktigt fast eller stabil och jag vet inte riktigt vad det är som gör det så.

Är det bara en fas för jag vill aldrig känna mig liten och meningslös igen som om jag inte duger för nått eller är bra på nått, jag vill vara stark och självgående, veta vad jag vill och se framåt och just nu är det bara tomt och svart. 

Det är svårt at se bakåt och ändra på saker det är ju bara att ta det för vad det är men ibland önskar jag att jag kunde gå bakåt och få tänka åter igen på vad jag igentligen ville.


Skumt inlägg jag vet men det var mest för mig själv och för att skriva av sig..



Puss på er och Sov gott


//Di

Fredag...

Idag är skruttan ledig med mig hon ville inte gå till dagis vilket inte är ofta så det är bara att passa på :-).
Morgonen börjar med en kaffe hos grannen och sedan vet jag inte men skulle behöva handla lite till barnen så det kanske blir en liten shopping tur.

Men först våra bästa år det går inte att åka innan det är slut :-)



Puss på er


//Di


En ledig dag

Idag har jag varit ledig och åkt till en barndoms vän till mig på fika, förstår inte varför vi ses så sällan vi båda vill men vi får aldrig tiden med det, men nu som vanligt sa vi att förhoppningsvis ska vi träffas på tisdag igen :).

Imorgon är jag också ledig och då ska även hjärtat iväg och ha lite manstid men en vän och jag och barnen ska ha fredagsmys för oss själva och som det ser ut nu så blir det en massa godis och film om nu min käre son förtjänar det eftersom han var dum mot en kille i skolan idag, men både jag och fröken pratade med honom och jag tror han förstår nu att man inte får säga det han sa till andra utan att dom blir sårade. Sexåringar är inte lätta inte ibland förstår jag inte vad som händer inne i hans lilla huvud.


Nu till lyxfällen :-)


Pöss på er ..

//Di

Idag är det riktigt höstigt ute :-)

shot_12864325252 (MMS)

Idag är det riktigt höstigt ute :-)


På väg att lämna barnen på skola och dagis...

2010-10-06_08_26 (MMS)

På väg att lämna barnen på skola och dagis sen blir det åka och jobba till 20.00 och ikväll är det säsongs premier på greys. :-) puss på er. //Di


Sitter i soffan och dricker en kopp te sam...

shot_12862835686 (MMS)

Sitter i soffan och dricker en kopp te samtidigt som jag leker med min nya telefon. Puss //Di


Söndagmys + förkylning = Sant

Har bäddat ner mig i soffan med lite Loka päron och chips tanken var att bästa Em skulle ligga här på soffan med mig men det får lov att bli en annan söndag då jag kom hem så sent.

Känner mig helt slut och har varit dålig hela helgen men varit och flängt runt iallafall men mycket för barnen känner att dom ska inte få lida för att mamma har en kråka i näsan. 

Jag hoppas att jag orkar jobba imorgon men om inte annat så börjar jag vid fyra och det känns så dumt att gå och bli dålig så fort efter man har börjat har ju bara varit där i en månad typ och nu ska jag gå och bli sjuk, känns ju inge bra samtidigt så är det ju inte så mysigt när snoret rinner och och man har ont i hela kroppen och kan inte sätta eller läggga sig ner om man behöver, nä vi får se hur det blir men ställer in mig på att jobba.

Nu ska jag fortsätta kolla på ensam mamma söker :-)


Puss på er

//Di



Så här känner jag mig ...





Dags för lunch

Lunch dax, för mig varma koppen broccoli blomkål och för kevin pasta carbonara :)

 Mumsh!!


Söndag.

Ligger i soffan med en kopp te och försöker pigga upp mig. Det var ett tag sen jag var dålig men fy vad jobbigt det är, hatar att inte kunna andas med näsan.

Igår började dagen med kevins hockeyskola och redan då kändes det som om jag bara ville stanna i sängen men vad gör man inte för sina barn :).
Efter det så åkte vi hem till bästa svägerkan för kusinerna ville leka och jag slängde i mig en kopp kaffe och sen blev det en sväng till farsta med Em och jag passade på att kolla på galaxyn igen och är nästan helt hundra på att det blir en sån, måste bara vänta på att hjärtat åker och köper en till mig eftersom vi valde att ta det på hans media markt kort, kanske imorgon :).

Linnea åkte hen till mamma och sov och jag och Kevin hade en super mysig kväll i soffan med popcorn och finns i sjön (har alldelles för lite sån tid med honom )

Senare kom bästa svägerkan över och bubblet öppnades, hade riktigt trevligt och trodde att jag kunde stanna i min soffa och må halv dåligt men hon ville upp på puben och vad gör man inte för dom man tycker om :) så det var bara att sätta på sig ett ansikte och gå upp, och när vi väl kom så såg jag ett bekant ansikte som jag inte sett på jätte länge, mitt i klungan så stog söt Elli. Så allt som allt var det en riktigt bra dag förutom att jag mådde som jag gjorde och idag blir det tebjudning hos bästa moster och träffa släkten men innan det ska jag till stallet för att se min dotter få göra något som hon älskar och det är att rida :-) 


Det är bara att bita i ..



Puss på er

//Di