Äntligen.

Tjooho nu är jag hemma och har två lediga dagar framför mig.

Me so lyckligt !!!



Det ända som just nu skulle kunna göra det hela lite bättre är om det hade varit vår eller sommar .


Puss på er 

//Di 


Twilight

Fick ett otroligt sug på att se twilight filmerna!!!



Kan hända att det blir kvällens underhålling
(om mannen min tillåter )

Kevin


Snart fyller min finaste kille 7 år !!!



Känns som knivar i ryggen.

Sitter i soffan och kollar på barnpogram med barnen och min rygg värker så oehört mycket idag. Det känns som om jag har knivblad mellan skuldrarna. Är inne på min 14:e arbetsdag och ser verkligen fram emot min lediga dag på tisdag och funderar även på att försöka vara ledig onsdag också, skulle behövas iallafall men får se hur det går.

Igår kväll var jag hemma med familjen och vi hade en perfekt lördagskväll. Vi åt tacos tittade på shrek och åt godis, det var länge sen vi hade en bråkfri kväll med barnen men dom var hur fina som helst och det var precis det jag behövde för att få lite ny energi, men fy vad jag saknar mitt hem och min familj just nu när jag är borta så mycket.

Idag jobbar jag 11.00-16.00 sen hoppas jag på en lite fika hos finaste grannen, var super länge sen vi träffades och det känns som om det finns ganska mycket att ta igen =)

Men nu ska jag börja göra mig iordning


Jag önskar er en härlig söndag!!

//Di


På väg hem från jobbet med mina älsklingar...

img_5606 (MMS)

På väg hem från jobbet med mina älsklingar men först fick dom lyxa till det med macdonalds och Kevin fick i sig en hel bigmac och Co. :-)   Puss på er //Diana


God morgon.

img_0858 (MMS)

På vägen till dagis passar jag och Linnea på att leka en lek som Linnea kallar för super tjejer. Jag heter Diana i leken och Linnea kallar sig själv för Filippa och hon klättrar på döskalleöarna som hon kallar snövallarna :-)  Så härligt med fantasi.  God morgon på er  // Di


Usch för vinter!

img_5972 (MMS)

Nu vill jag ha bort den kalla vintern och få underbar vår och sommar!!!!!  Solterapi är mycket behövligt  //Di


Nu kör vi!!

img_0307 (MMS)

7:e dagen i rad och idag ska det fortsätta målas Hoppas bara magen pallar med då den krachade igår :-( men det är bara 7 dagar kvar sen är jag ledig.  //Di


Fredagskväll.

Är på jobbet och väntar på att få låsa och gå hem men våra byggkillar är fortfarande kvar och bygger upp våran panel och jag springer runt och grundmålar allt. Känner nu att det är dags för kroppen att ta sig hem och vila lite då jag har tio arbetsdagar kvar till innan jag kan vara ledig.

Det går framåt i butiken och det kommer att bli så fint när det är klart men det är mycket kvar. Vi kommer att börja med den lilla delen och sedan efter det tar vi den stora vagnsdelen.

Butiken har världens guldläge då den ligger vid drottinggatan mitt i city och jag ser verkligen fram i mot att det kommer att strömma in kunder och även turister på sommaren.

En liten uppdatering iallfall dags att återgå till målandet ..


Ha en mysig fredagskväll


//Di


På väg till jobbet men först ska jag lämna...

img_3919 (MMS)

På väg till jobbet men först ska jag lämna min skrutt på dagis :-)  puss på er  //Di


Tummen upp för mina nya naglar :-) //Di

img_8052 (MMS)

Tummen upp för mina nya naglar :-) //Di


Sitter på jobbet och äter frukost. Har pre...

img_7527 (MMS)

Sitter på jobbet och äter frukost. Har precis kommit hit efter att ha lämnat nycklar till målaren i den nya butiken. Bjuder även på en bild på ingången till min nya arbetsplats inom kort :-) kommer att bli så fint när det blir klart. Ikväll blir det fredagsmys med barnen och kanske bästa grannen. Puss på er // Di


Barnbutiken öppnar nytt !!

Just nu sitter jag framför datorn och försöker få ihop ett schema, vilket inte är så lätt men riktigt roligt. Det är det fullt upp just nu och det som händer i mitt liv är att jag ska få vara med och öppna en ny butik inne i stan och sedan bli ansvarig för denna butik. Jag är super taggad och imorgon på min så kallade lediga dag ska jag in till stan och ha möte med målaren som ska börja måla butiken på fredag och sedan efter det ska jag ha möte med fastighetsägaren om lite frågor kring lokalen. Jag hoppas att vi kan öppna butiken om ca en vecka men det blir tajt om tid men känner mig hoppfull ;) 
Jag vet bara att just nu känns det väldigt bra men pirrigt! 

Jag ska även till Farsta och fixa nya naglar, hade velat haft det gjort till mötet imorgon men man  kan inte få allt =)


Puss på er

//Di


Mys!...

img_9298 (MMS)

Myser med min finaste kille i soffan medan Linnea är hos grannen och leker.


Min tand är lös...

img_7773 (MMS)

Min dotter är tandlös!  fem och ett halvt  år gammal och har redan tappat två tänder och har en tredje på gång. Min stora tjej <3   // Di


Godmorgon.

img_3936 (MMS)

Idag fick mitt hjärta frukost på sängen då jag tyckte han behövde lite uppvaktning.             // Di


Helgen.

Helgen har varit  bra i fredags blev det wii med mina fina vänner. I lördags blev det bio med bästa Em och Paprik och barnen så klart :-) filmen blev  Megamind, fast tanken var dumma mig, men efter ett missförstånd med Sf bokningstjänst så fick vi både gratis biljetter till dumma mig plus att vi inte behövde betala för megamind.

Idag har jag inte gjort någonting bara myst med grannen i soffan, vi har inte träffats sen innan jul så det blev en massa babbel och kaffe. Imorgon är jag ledig då dagis och skola är stängt men vet inte riktigt vad man ska hitta på, hoppas på lite sol iallafall så man inte behöver bli så deprimerad av att det är så mörkt.

Helgen har varit lung med underbara vänner och hoppas även på en bra vecka.




Puss på er

//Di


Med det dåliga kommer det nått bra.

Idag värker både min nacke och höft och jag är sjukt trött. Sömnen är inte den bästa just nu och det är både av bra saker och dåliga saker. Orkar inte riktigt gå in på det just nu men var med om en väldigt jobbig sak förra söndagen och det har väl inte riktigt släppt än men sedan efter det så har det hänt något jätte spännande så jag tänker med det dåliga kommer det något bra och det var precis det som hände nu. Kommer gå mer in på det i ett annat inlägg.

Ikväll kommer kusinvitamin hem till hem till mig för lite häng, bästa Em kommer kanske också så det kommer att bli en mysig fredagskväll sen har jag en ledig helg framför mig och har inga som helst planer, kan tänka mig en bio med barnen kanske  =)


Puss på er 


//Di 

Dumphone!

img_2207 (MMS)

Äntligen kan jag pack ner min dumphone för nu har jag fått min efterlängtad smartphone Iphone 4 :-) // Di


Sitter och väntar på att fina C ska komma....

img_1894 (MMS)

Sitter och väntar på att fina C ska komma. Idag ska jag jobba ute på Heron i min gamla butik och det känns super bra. Just nu njuter jag av en kaffe och fralla på coffehouse. Puss på er // Di


Måste rekommendera denna bok, jag är inte ...

img_2107 (MMS)

Måste rekommendera denna bok, jag är inte den som läser men denna bok har jag nästan läst ut på tre dagar. Mycket stolt över mig själv att jag tillåtit mig få ro att läsa Tummen upp ;) // Di