High Chaparral

img_5446 (MMS)

Sitter på hotellrummet i Jönköping efter att ha varit nere och ätit frukostbuffe, det var riktigt gott. Igår var vi på High Caparral med bonus familjen och kusinen och barnen plus mannen min sprang runt med både pistoler,hattar och höllster, dom var riktiga cowboys igår.


Andra semesterveckan.

Då var man inne på andra semesterveckan och än så länge har jag haft det väldigt bra.
Vi var hemma hela förra veckan men vi har hunnit med att äta ute, umgåtts med vänner, tagit en båttur till Utö för sol och bad, varit ute på Gålö och badat. Det kan vara nått mer men inget som jag direkt kan komma på men har iallafall haft det väldigt skönt med att bara vara hemma.
Idag ska jag och barnen åka med svärmor/farmor till Vätö för att hälsa på hennes pappa och fru och vi kommer att stanna där till på onsdag. Vi hoppas på fint väder då vi tänkt åka och bada och åka och shoppa lite i Norrtälje. Det komnmer att bli super mysigt.

Tänder ett ljus...

För Norge idag.



Det är en tragedi att så många människor ska fara illa av att det finns idioter i världen.

Tänker på alla drabbade, familjer,anhöriga och de bortgångna.

Mitt hjärta lider med er.




Känner lugnet.

Det är helt sjukt vad dagarna går när man har semester. Idag trodde jag att det var en helt vanlig vardag då jag väntade in våra bästa år men efter ca tio minuter och det inte hade börjat kom jag på att det är ju Lördag idag :-)
Igår hade jag min andra soldag på min semester vecka och då var vi på Gålö och solade och badade, eller barnen badade iallafall.
På kvällen blev det lite vin och bubbel och det slutade med att jag och kusinen följde med underbara svägerkan upp på kvarters puben för att höra henne ta ton på kareoken. Det var en riktig sommarnatt och hade jag inte varit så trött på hem vägen hade jag nog tagit mig en extra promenad.
Idag vet jag inte vad som står på agendan, barnen är ute och leker och medan jag känner lungnet med att bara vara hemma så börjar det klia lite i kroppen så vi får se vad vi hittar på. Nu ska jag iallafall gör mig lite kaffe.

Äntligen.

img_5359 (MMS)

Ligger på klipporna på gålö. Barnen leker och jag bara njuter av att det är sol på semestern. Puss på er


Känner lugnet.

img_7865 (MMS)

Ligger på min ute soffa och njuter av sol och ett glas rose. Det här med semester är riktigt härligt måste jag säga. Hjärtat ska börja med lite mat och efter det kan det hända att kommer att drickas lite bubbel :-)


Ja må hon leva....

Idag fyller  världens bästa svägerska och vän år.. !


(Lånade bilden från facebook, hoppas det inte gjorde nått då jag tycker du är så himla vacker på denna bild)

Grattis underbara du. Jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade haft dig i mitt liv.
Älskar dig..



En liten update.

Sitter i soffan och leker med våran nnya Sony Valio dator. Vi har ju haft en seg liten Acer men känner att den gjort sitt så den kommer att hamna i barnens rum så kan dom leka och spela på den så slipper den nya bli sabbad :-).
Igår var Em här och vi hade en sex and the city maraton med både film ett och två och jag kan säga att jag hade helt glömt bort hur bra dom är, och det var riktigt mysigt att ha lite kvalitets tid med min bäste vän utan våra män och det som gjorde det lite bättre var att dom även sov över så vi fick även äta en härlig frukost tillsammans som förr i tiden :-) .
I fredags firade jag in semestern med granndamerna och barnen, det blev lite bubbel och även tacos. Vi hade det väldigt trevligt, känner att det är en riktig lyx att ha så vänner så nära.
Lördagen spenderades med Bonus familjen och vi firade in semestern med middag och drinkar på Olerys, kom hem vid halv fyra efter en nattlig promenad hemåt från Farsta strand.
Söndagen blev det middag (grill) hos svärmor och kände verkligen att det var länge sen vi sågs, och nu längtar jag till hon och jag ska åka upp till Norrtälje med barnen för att hälsa på några bekanta till henne och bara mysa.
Så det var en liten uppdatering på helgen och även denna måndag.
Puss på er

Sista dagen...

img_7513 (MMS)

Då var det dags att börja röra sig mot jobbet och jobba de sista timmarna innan jag går på min efterlängtad tre veckors semester :-)  Tjohoo me so lycklig  Pöss


Nu är det nära.



Nu är det bara 2 dagar kvar till semestern och jag bjuder på en favorit bild från en båt utflyckt till Sundbygård i helgen.

Hihihi

img_9560 (MMS)

Smått lycklig när jag råkade gå in i skobutiken och det var REA :-) semesterpresent kanske.


Nedräkning

img_5070 (MMS)

God morgon! Ja nu är det bara 4 dagar kvar till semestern och jag längtar så mycket att det kliar i hela kroppen. Bara känna lugnet, umgås med vänner och familj och bara ha det riktigt bra är vad som står på agendan in för semestern men även lite renovering och en resa till Rhodos väntas :-)  Puss på er


Jag samlar på..

Kollade lite i mitt skräpskåp och hittade då detta och det verkar ju som om jag samlar på telefonkartonger då jag har en del.



Det här är de telefoner jag har lyckat samla på min under  ca ett och ett halft år då de första två blev stula, (jag vet så sämst) men den nya fina vita ska jag hålla hårt i för nu är det det slut på att ge bort telefoner.

Är hemma....

Med min lilla fis som är dålig. vet inte vad det är för fel men det började när vi kom hem från grillningen igår och hon helt plötsligt bara stört gråta och när jag frågar henne vad det är så svara hon att hon har ont i pannan.

Så det blev till att vara hemma idag och nu ligger hon på soffan och gör inte så mycket väsen av sig, tycker så synd om henne.

Kan ju ärligt säga att jag mycket gärna hade velat vara hemma idag men inte för att se henne så utsliten och trött utan mer för att få ligga på stranden och känna av sommaren.

Jaja jag kan ju säga att jag har massor med saker jag kan fixa med här hemma så sysslolös är jag inte, jag har kastat massor med soppor, tagit ut utebordet och gjort iordning på ute platsen, dammsugit och sedan blir det till att rensa byrån lite.

Det är även dags att göra sig en kycklingsallade till lunch och som det ser ut så blir det även tjejkväll med bubbel och skvaller på bryggan i kväll :-) blir hur mysigt som hellst bara min tös blir lite piggare.

Ha en bra dag :-)


Längar till semester.....

Sitter på lunch smått ledsen i ögat. Solen skiner och jag sitter här rädd för att det fina vädret ska försvinna till min semester. Precis så här var det förra sommaren, vädret var underbart tills det var dags för mig då kom molnen och regnet och de härliga dagarna var förbi.

Men jag är inte bitter :-)

Ja det som satte igång detta var att min käre vän Em ringde och berättade hur härligt hon hade det på stranden och då på en gång blev jag så klart avundsjuk, jag vill också sola och bada.

Men men som plåster på mina sår så ska jag iallafall få njuta av solen i kväll på världens mest underbaraste bygga med mina fina vänner och lite grillning vem vet kanske blir ett kvällsbad också :-) om inte för mig så kanske för barnen.

Nu är det dags att sluta grina och på med leendet för nu ska ska jag tillbaka ut i butiken .

Puss på er




Små panik.

Sitter på jobbet och försöker fixa med sommarschemat. Fick höra imorse att en av mina sommartjejer har fått ett annat jobb så just nu är edt smått panik. Jag jobbar nästa vecka och sedan ska jag gå på semester och under den här veckan ska jag hinna både hitta någon och lära upp och mitt hjärta slår i hundra åttio då jag är rädd att jag inte kommer hinna ta min semester när jag ska. 

Håller mina tummar på att jag löser detta.

Wish me good luck !

Världens finaste brudpar. Jenny jag önskar...

img_6201 (MMS)

Världens finaste brudpar. Jenny jag önskar dig all lycka i framtiden <3 älskar dig


Ja jag har det riktigt bra.

img_9274 (MMS)

Ligger på en privat strand i Vidja, barnen badar och själv förbättrar jag solbrännan. Tror även att det börjar bli lite buddeldags.