Godmorgon sötlökar.

img_5219 (MMS)

Har haft en väldigt jobbig natt då jag inte har kunnat somna. Vet inte vad det kan bero på men det kan vara jobb och sedan att jag är lite nervös inför lördag då min älskad och äldsta vän ska gifta sig. Vet inte varför jag är nervös då hennes nerver måste skaka :-) men jag längtar jätte mycket till att få se henne säg ja till sin kärlek och önska dom all lycka i framtiden.   Nu är jag på väg till jobbet för att få lite utbildning sedan jobbar jag fram till 18:45 ikväll.  Ha en bra dag alla fina där ute. Puss på er


Ljuva sommar

img_3327 (MMS)

Älskar sommaren och just nu njuter jag förfullt <3 Underbara vänner God mat Och ett glas vitt


Im back !

img_5625 (MMS)

Efter en tråkig incident i torsdags då lin mobil blev stulen i butiken har jag varit isolerad från världen och det har känts hemskt, men nu är jag tillbaka och denna gång med en vit iphone 4. Har haft en riktigt härlig midsommar och väntar glatt på bilder från min kära Em. Idag blir det middag i Vidja mansion med våra kära vänner kommer bli jätte mysigt. Puss på er


Midsommarhelg

Ja det här var ju en bra start på midsommarhelgen. Regnet öser ner och kläderna man hade tänkt måste tänkas om.

Idag åker vi upp till Hammarskogen med våra underbara vänner Em och Paprik och även fina Frånkan följer med och där ska vi vistas tillsammans med papriks pappa och fru och ha det gött ända tills på Söndag.

Jag har försökt att lägga upp en bild på mitt hår men det går liksom inte att mobilblogga ( jätte konstigt) det blev så himla bra och jag är super nöjd, tack finaste Elli för hjälpen !. Jag hoppas att det dyker upp en bild i helgen iallafall så ni får se.

Nä nu är edt dags att jobba så ha en alldelles underbar regnig dag


Linnea 6 år



Världens bästa och finaste tjej. Älskar dig min skrutt 




Spännande

Idag ska jag fixa mitt hår och det är super spännande.

Efter en spontan kväll hemma hos fina Em beställde jag hår från nätet, tanken var att det var Em som skulle beställa men efter några glas bubbel och vin blev det även till mig.

Så idag kommer Frisören Elli hem till mig för att hjälpa mig sätta in det och för att göra det extra trevligt hade jag tänkt bjuda på lite vin :-)

Ni får se bild senare.

Puss på er

Kalasdax

Idag är det kalas för min blivande 6 åring, världens vackraste 6 åring


En vanlig fredagskväll

Just nu går det riktigt bra på jobbet, vi har fått en ny VD och det är som att få en nystart och det känns toppen, men som vanligt så måste jag börja lära mig att släppa taget ibland men utifrån det går det riktigt bra.

Jag och Kevin sitter framför tv:n och har precis ätit korvstroganoff och bara känner lugnet. Imorgon jobbar jag och då har jag en massa saker jag måste fixa med som skulle ha gjorts för länge sen men tiden har inte funnits så hoppas jag har det imorgon.

Nu är även renoveringen av badrumet nära men måste bara hitta en hantverkare som tar sig an det men känner mig super taggad så om ni känner någon så tjoa till.

Hoppas ni får en härlig fredagkväll.




Idag har jag med mig min favorit kille til...

img_3524 (MMS)

Idag har jag med mig min favorit kille till jobbet då skolan har studiedag. Han är mycket oroad över dagens nyheter :-)


Nedräkning

Nu är det inte långt kvar. Veckorna räknas nu nedåt

Semester = 5 veckor kvar


Vad gör vi nu kör vi !

Godmorgon mina vackra :-)

Idag är åter igen en bra dag och även fast jag just nu kan säga att jag hatar att vara kvinna så känns humöret på topp.



Nu kör vi Tisdag !!!

Min lilla blivande 6 åring

Kan inte förstå det men om en vecka blir min lilla flicka 6 år. Vad hände igentligen kom ju ihåg den här dagen som igår fast det redan är 6 år sedan.

 

Älskar dig min finaste lilla fis.


Semesterkänsla.

Det känns som om jag har hamnat i något semestermode då jag var ledig torsdag till söndag förra veckan och det har varit helt fantastiska dagar. I torsdags hade Kevin sin första skolavslutning och ja jag kanske blev lite tårögd av att se min stora pojke stå på scenen och sjunga. Efter skolan åkte jag och kevin ner till min mamma i vidja med finaste grannen och hennes dotter. Där blev det mys med sol och bad för att senare äta middag i hop hemma i Skogås.



I fredags så var vi alla lediga och då var det mot min käraste svägerska för lite sol, bad och mat, hon hade även fin besök av bästa svärmor och det var riktigt mysigt. Efter riktigt god mat och lite vin och bubbel gick jag och barnen hem vid 23 tiden och vi fick med oss en lite kompis som vi skulle vakta  mellan lördag till söndag och den kompisen heter Qiara och en amstaff.

Lördag morgon tog vi oss ute till min mamma vid 10 tiden och där var det åter sol och bad som stod på schemat, det var runt 30 grader varmt så det blev mycket skugga också men kan stolt säga att jag tog mitt första dopp och det var inte allt för kallt.
På stranden hade vi även sällskap av våra finaste vänner Em och Paprik.



På kvällen var det dags för klassik vidja fest, 25 års fest faktiskt och det var riktigt trevligt och roligat att träffa alla härliga människor som man tyvärr oftast bara träffar under sommartid.

Söndagen bestod av relaxläge och för första gången på länge kände jag ingen söndags ångest, jag nästan längtade till att få jobba på måndagen. Så det blev lite thaimat och film med våra finaste vänner och sedan sova sängen.

Ja dom här dagarna kommer att sitta kvar länge och jag hoppas att det här lugna i mig stannar kvar då det känns så jäkla bra.

Puss på er och ha en fortsatt bra vecka.




Ligger i solen och steker  hemma hos sväge...

img_5964 (MMS)

Ligger i solen och steker  hemma hos svägerskan :-) snart blir det fanta och rose. Just nu njuter jag för fullt för sommaren är här. Puss på er


Idag har Kevin sin första skolavslutning, ...

img_9760 (MMS)

Idag har Kevin sin första skolavslutning, min stor kille. Klockan 8.00 var det träff i klassrummet för sedan se sång på skolgården. Nu är vi på väg ut till Vidja med finaste grannen och hennes dotter som går i samma klass som Kevin  för att njuta av sol och kanske bad :-)


SMS-inlägg

img_2560 (MMS)


Nu på väg hem där det blir pannkaksmys med...

img_1650 (MMS)

Nu på väg hem där det blir pannkaksmys med fina vännerna, kan hända att det blir lite bubbel också ;-)


Ligger i soffan och myser med barnen innan...

img_2116 (MMS)

Ligger i soffan och myser med barnen innan jag ska åka i väg o jobba. Kaffe och barnprogram är en riktigt bra start på morgonen. Puss på er


Idag blev det en tidig morgon. Klockan rin...

img_9844 (MMS)

Idag blev det en tidig morgon. Klockan ringde vid 5:30 och det var knappt att ögonen ville öppnas, står eloge till hjärtat då hans klocka ringer 4:00 varje morgon. Idag ska vi ha förhandsvisning av Bugaboos nya syskonvagn och då bjuder vi våra vip kunder på frukost så därför måste jag in tidigare samt att jag ska få utbildning på vagnen. Kommer att bli super spännande. En ska till våran Greklands resa är betald och klar :-) nu längtar jag verkligen till den 14: e aug. Puss på er och ha en underbar onsdag.