En stuga mitt ute i skogen...

Imorgon händer det. Jag är ledig från jobbet för att kunna åka upp tidigt till Norrtälje med bästa Em för att förbereda  tjejernas ankomst.
Mitt problem just nu är att jag har inga Norrtälje stugkläder och jag kommer inte hinna handla det innan vi åker och det känns sådär, jag menar man måste ha en semester outfit.

Denna semester hade jag tänkt mig en riktigt snygg stickad kofta/tröja med jeans/svarta leggings och antingen gummistövlar eller uggstofflor för att ha inomhus men, ja ja jag får ta nått jag har inte för att det är mycket men det viktigaste är tiden där uppe och jag vet att vi kommer att få det super.



Puss på er så länge !!!

Grattis på födelsedagen.

img_4625 (MMS)

Vaknade av att jag blödde näsblod och kände mig allmänt trött och hängig. Hjärtat mitt tog barnen till skola och dagis men när han kom hem igen så hade han med sig blommor till mig och inte vilken blomma som helst utan min favorit blomma "tulpan".   Så nu kan jag inte göra annat än att le.


Ja då var det dags igen...

Imorgon är det min födelsedag och ibland önskar jag att det kändes som det gjorde när man va barn. Pirret i magen, längtan att bli ett år äldre, planeringen inför ett kalas eller en fest, späningen av vilka rader på önskelistan som är överstrykna.
Men så är det inte längre utan nu är det mer som, just det imorgon fyller jag år och inget mer.

Jag har alltid varit dålig på att fira mina födelsedagar och vore det inte för mina underbara vänner som påminnt mig och fixat helt fantastiska födelsedagar så hade jag nog aldrig firat min födelsedag.

Detta år kommer min födelsedag att firas med en hel helg med ett härligt gäng tjejer i en stuga i Norrtälje och det kommer att bli en massa skratt, bubbel och andra härligheter.

Kommer att bli awsome !!!





Dagens Middag.


Panerad torsk
Ris
Brocolli
Morötter
Citronsås

Home sweet home.

Har nu äntligen kommit hem efter en fullspäckad dag i Uppsala. Jag har t.o.m gosat bebis ( chefens bebis)  och det är ju så sött med en liten, vill ha!!!

Det har varit en riktig lärorikdag vi har fått en massa saker gjort och uträtt och det känns väldigt bra, plus att vi inte bara har bra butikspersonal utan våra kontorsnissar på kontoret är super trevliga, hoppas att det blir fler turer dit.

Mitt i allt så kom jag även på mig att jag även tog på mig lite mer saker än vad jag kanske har tid med och jag vet inte hur jag tänker ibland men det blir säker bra i slut ändan, det är ju iallfall roligt och jag älskar mitt jobb och förhoppningsvis så kommer det inte att bli några problem.


Hoppas ni har haft en bra start på veckan för det har jag.







Mot Uppsala.

img_1847 (MMS)

Sitter i bilen mot Uppsala.


Over & out.

img_4527 (MMS)

Kalaset gick väldigt bra men kan säga att jag var helt slut efter allt spring och ljudnivån som låg på topp i hela två timmar. När det var dags för vuxenkalas var min hjärna bortkopplad men jag fick en super fin väska av min bästa vän Em samt ett roligt sällskapsspel. Av svärmor och finaste svägerskan fick jag fina ute/inne korgar som jag kan döda blommor i som dom så snällt sa :-). Av släkten fick jag och hjärtat bidrag till greklandsresan och kan glatt säga att det inte är mycket kvar nu. Imorgon ska jag upp till Uppsala med dom andra butikcheferna och röja lite så det ska bli spännande med en liten roadtrip så där på morgonkvisten. Nä nu är det dags att slumra in så jag orkar morgondagen puss på er och god natt swetties.


Kalassöndag.

Vaknade vid halv tio av att grannen ringde, klädde på mig och mötte upp grannnen för att ta en liten tripp till Willy`s och handla till Kevin och grannens dotters barnkalas vi ska ha idag.  Nio barn är det som kommer och det kommer att bjudas på en massa sötsaker samt roliga lekar, kan ju säga att jag ska i allafall vara med på dansstopp. 

Kalaset är slut vid tre tiden och då är det en timme kvar till nästa kalas, mitt och hjärtats. Vid fyra tiden ramlar släkten in och vi kommer att bjuda på pastasallad ( Mums älskar sallad) kommer bli jätte mysigt måste bara se till att inte bli allt för trött efter barnkalaset, men det går nog bra. 

Nu ska jag hjälpa Kevin att göra sig iordning :-)


Puss på er 

2011-03-25

Idag är det Fredag och solen skiner :-) skulle vilja säga att humöret är på topp men så är inte fallet, fortfarande sjukt trött och känner mig hängig. Ikväll ska kära grannen ut och jag är tillfrågad om jag vill följa med, så klart det lockar men jag har barnen och min käre sambo jobbar sent så vi får se hur det går med det.


Så vad tycker ni då om den nya designen ? är inte helt klar än men än så länge tycker jag att den funkar ;-) måste fixa en snygg header bara.


Puss på er godingar!

Bloggdesign.

Sitter verkligen och klurar på om jag ska återställa hela bloggen och börja om från början. Är inte helt nöjd med designen och nu när jag har mer kött på benen så kanske jag skulle kunna få till den riktigt fin.

Va tycker ni ?

Ska jag ha kvar den som den ser ut nu eller ska jag göra om den? Hm beslut, beslut (haha det var annat inlägg ja :-D )


Få se hur jag gör men det är lite läskigt då jag har gjort om väldigt mycket och är nöjd med vissa saker i den .




Brännskada ?

Jag har grannens dotter hemma på middag idag och just nu spelar dom wii "mikael jackson dance moves" och jag står framför spisen.

Men som vanligt så har jag en massa annat i huvudet så jag tänkte inte på att stekspaden ligger på den varma plattan jag har glömt att stänga av så när jag tar i den för att vända korvarna så brinner det i handen på mig.

Så jäkla smart!

Så nu undrar jag hur ont det här kommer att göra ikväll och i morgon.


Snart....

Kan jag ta fram utesoffan, åh vad jag längtar!!!



Beslut ångest.

Hur jäkla svårt ska det vara att bestäma sig över saker och ting, jag är fan helt jävla värdelös på det iallafall. Det kan vara allt i från vilken hårfärg jag ska ha till vilket textsnitt vill jag ha på bloggen t.o.m så tänker jag varje dag på vilken färg jag vill ha på mina gardiner och om det verkligen är just den färgen jag vill ha. Just nu sitter jag och tänker på vilken färg jag ska ha på kuddarna till den nya soffan och jag blir galen, lila ? grön ? turkos? kanske ska ta några av dom 24 kuddar och fodral jag har i klädkammaren ? eller så kanske jag köper nya. AAAA BLIR GALEN! jag måste fan vara sjuk för soffan kommer ändå inte förns om 6 veckor.

Vilken färg är eran favorit färg ?


Men usch....

Mår faktiskt lite illa och känner mig ganska trött och yr.
Hoppas, hoppas att det inte är nått utan att jag bara är övertrött och smått stressad.
Imorgon är jag ledig och då blir det vår städning här hemma, om jag nu orkar det får se hur detta går.


Ska nog bädda ner mig nu.



Puss på er


Utvecklingsamtal

Imorgon ska jag på utvecklingsamtal i skolan för andra gången och då jag har fått hem lite papper på hur det går för Kevin ska det bli skönt att få prata lite, det har ju varit lite problem tidigare men jag har redan fått hört att han börjar bli väldigt duktig på att lära sig läsa så det är jätte roligt nu ska bara jag också försöka att öva lite mer med honom så kanske han blir ännu bättre, men det är ju inte där problemet har legat så vi får se vad dom säger om det andra, lite nervös är jag.





Underbara plats



Det finns en plats som jag ibland rymmer till i mina tankar när det känns grått och trist. Det är en av mina favorit platser och jag känner en stor sorg att jag inte kommer att åka dit i år då jag har varit där varje sommar sen fyra år tillbaka  (tror jag).

Den platsen heter iallafall Böda och ligger på Öland och det är en underbar plats.

Me love it!

Glasögonorm.

Ja, jag var ju och kollade synen för ett tag sen och som jag trodde så hade jag synfel. Det var inget stort men det var ett brytningsfel och jag är i behov av glasögon.

Så nu har jag ju kommit till det svåra och det är ju faktiskt att hitta ett par som är riktigt snygga, för det är inte billigt med glasögon det går ju på runt 3000-4000 kronor så det är mycket viktigt att dom är fina.

Så jag behöver hjälp!!! Vart hittar jag snygga glasögon ?



Åh nej!

Känner mig väldigt häning och jag är rädd att jag håller på att bli sjuk och det är nått jag inte har tid med. Den här veckan måste jag vara på jobbet då jag har en massa att fixa med. Satt ju väldigt länge ute i solen igår med blöta fötter då det är hål i mina skor ;-( så det vore ju inte konstigt om jag nu åkt på nått skit.

 

Hittade en bild på mig som brunett och funderar nu på om det inte är så att jag ska bli lite mörkare igen.

 

Va tycker ni ?


Söndags utflykt.

img_3996 (MMS)

Sitter hos mina föräldrar och myser i solen.  Vilken underbar dag det är och ikväll blir det söndagsmys med min bästa Em.  Livet är på topp just nu.


Hej våren.


Blödiga familjen.

Igår kollade hela familjen på Disenyfavoriten Lejonkungen. Tycker själv att den är väldigt sorglig men när scenen där Simbas pappa dör så var det inte bara jag som reagerade utan först tittar jag mot Kevins håll och där sitter han med tårar i ögonen och håller handen för munnen men när jag kikar över mot Linnea så ser jag väl ingen direkt reaktion men efter ett tag märker vi hur tungt hon andas och att hon inte riktigt är lika glad som för fem minuter sen , hennes pappa frågar hur det är och hon kryper in i fosterställning i hans famn och tjuter " han dog!"  min lilla lilla fis hon tyckte var jätte jobbigt, det tog ett tag tills hon kunde skratta igen. 


Mina fina älsklingar, lika blödiga som sin mor, men vi hade en riktigt mysig fredagkväll hela familjen


Senare åker vi mot  Heron och ska kolla på Erik Saade och The Monikers och om jag har tur så kanske det t.o.m beställs en soffa :-D 



Puss på er. 

Svensk onepice !!!

Mitt hjärta fick ju en onepice när han fyllde år som han nu går och väntar på men nu när jag var ute på nätet sprang jag på denna sida http://www.chillunited.se/ det är onepice fast en svensksida :-) me so happy! för jag är själv sugen på en och dom har så himla fina och roliga färger.


Ta en titt vett jag


Pöss på er

Familjehelg

img_5411 (MMS)

I Helgen blir det familjemys och imorgon ska jag göra mina barn mycket glada genom att åka och se deras favoriter från melodifestivalen :-). Det är med spänning jag längtar till att se deras uttryck när deras idoler klivet upp på scenen.


Ja du....

Dagen började inte så bra som jag hade hoppats. Morgonen började med stress och dataproblem på jobbet men lite senare på eftermiddagen vart det betydligt bättre och jag hade svårt att lämna min kollegor när det var dags att röra sig hemåt då jag hade kommit till en punkt på dagen att jag hade roligt och ville jobba med dom istället för att springa runt och virra omkring pratades i telefonen eller stå framför kassan och lösa en massa problem, men var ju tvungen att hämta barnen mina.

Kvällen har varit lugn och jag har haft sällskap av min underbaraste vän Em och det var väldigt behövligt då jag behövde stressa ner och på nått sett så ger hon mig ett lugn och får mig på andra tankar, så ikväll satt vi i köket och pratade massor medan vi sippade te och nu känns det som om jag kan andas igen ( så tack för det finaste du)
Nu är det dags att lägga sig i sängen och försöka få en god natt sömn för imorgon är det fredag och en ledig helg på börjas, hoppas på sol och ett gott humör hela helgen.


Sov gott  sötnosar ;-)

Gog morgon.

Idag vaknade jag innan klockan ringde och tro det eller ej men jag känner mig ganska utvilad.  Hade mycket på huvudet igår och kännde mig smått stressad över vissa saker men hoppas att jag kan släppa det idag och fokusera på annat.

Igår hade jag möte ute på Heron med mina kära kollegor och det gick jätte bra, så himla skönt nu när alla butiker är fulltagliga och vi kan börja köra på riktigt igen då det har fattats personal och koordinatorer, men inte längre.

Idag jobbar jag till 16.30 sen blir det hem och ska nog höra av mig till min finaste Em om hon har lust att ses en stund.

Nä nu börjar klockan att ticka dags att göra sig vacker.




Puss på er




On my way to work.

img_6565 (MMS)

On my way to work.


Dags för....




Tjohoo

Det var inga fuktskador i badrummet !

Nu är det bara att bestämma sig om vi ska renovera och bo kvar eller om vi ska flytta och sälja som det är.

Hmm

Nått att tänka på.



Idag...

Jobbar jag hemma lite för äntligen ska det komma någon och kolla på vårat badrum som vi tråkigt nog tror har fuktskador, och jag hoppas att vi får svar idag så vi kan ta tag i problemet då vi verkligen vill renovera vårat så jag är lite smått nervös just nu.

Håller tummarna!  

Energilös

Så sjukt trött idag, vet inte vad det är med mig. Det är jätte mycket på jobbet just nu och jag får inte tiden att räcka till, men det är  bara roligt inget på jobbet känns jobbigt det är bara svårt att släppa och inte tänka på allt jag måste göra hela tiden. Inte äns när jag kommer hem kan jag  slappna av och jag tänker att det är för att jag tycker att det är så roligt men på nått sätt tar det över hela min fritid också, och jag vet sen tidigare att jag måste lära mig att separera på jobb och fritid och jag trodde att jag blivit bättre men sakta men säkert är jag på väg tillbaka. 
Just nu hoppas jag bara att det är en fas då det nu blev lite förändringar på företaget och jag kommer att byta personal och det känns både roligt men ändå lite ledsamt men är helt säker på att det kommer att bli super bra, finns bara lite att fixa med det. Ja ja gud vad jag gnäller solen är på väg likadant med värmen och det ser jag verkligen i fram i mot och jag hoppas att den här tröttheten försvinner snart, gillade verkligen när jag kännde mig på topp och vill komma tillbaka dit, hoppas bara det händer snart.



Puss på er


En mycket trevlig kväll

Åh va roligt jag hade igår :-) det var länge sen jag skrattade så mycket och det känns i mungiporna idag men tyvärr så är det inte det ända som känns utan huvudet är väl inte så där jätte piggt just nu, men det var det värt.

Tack så jätte mycket Kusin och Miss Lie med familj för igår !!!


Idag är det jobba fram till 16.00 oc sedan söndagsmys hemma.




Melodifestivalen !

Snart är det dags för finalen av  Melodifestivalen 2011 och jag väntar på att kusin vitamin och Miss Lie med man och barn ska komma och göra mig sällskap och självklart ska det serveras Bubbel ;-)




Ha en trevlig kväll allihopa för det ska jag ha ..

Puss

Ensamtid.

Ska snart krypa ner i soffan med ett glas vin och slå på Twilight filmerna. Väntar bara på att barnen ska somna och sedan är det bara jag och min ensamhet.


Puss på er

God natt. 


Underbara Fredag !


Min ledig dag.

Ja idag hände det inte så mycket. Började ju dagen med at bara vara hemma och ta det lugnt lite senare gick jag upp till finaste grannen på en liten fika. Jag åkte och hämtade barnen vid tre tiden och vi åkte till Ica Maxi för att storhandla. Jag måste säga att jag var skeptiskt till att ta med mig barnen då dom kan vara väldigt vilda ibland men måste ge dom stor eloge då dom var jätte duktiga, dom hjälpte mig att hämta och skanna varor och skötte sig utmärkt så det vart en lyckad shopping, dom fick t.o.m köpa kakor som belöning.

Imorgon blir det till att jobba och sedan fredagsmys :-) 



 

Godmorgon solen.




Solen skiner och jag hör fåglarna kvittra utanför men ärligt talat så är jag alldelles för trött för att tänka på att ta mig ut. Det blir till att storhandla lite senare men just ju ska jag lägga mig på soffan och in vänta Våra Bästa år :-)

Puss på er

Melodifestivalen 2011

Jaha då var det dags för finalen på melodifestivalen på Lördag och jag har ingen aning vem jag hejar på i år. Kommer nog inte änns ihåg vilka låtar som gått vidare,minnet är bra men kort. Vet att det är långt kvar till på Lördag men är redan taggad. 

Men iallafall Melodifestivalen= bubbel och mys så jag undrar vad man ska planera till denna kväll, Blir det en vanlig kväll hemma, bortbjuden eller kanske t.o.m ställer till med mys här hemma, vem vet skulle i för sig vara väldigt mysigt att ta sig ner till mina föräldrar och mysa där då det var evigheter sen.

Kan ju ialla fall säga att min dotter hejar stort på sin favorit Erik Saade så får jag ingen egen favorit hakar jag nog på hennes , för han är ju iallafall söt ;-)

Här är han från förra året men låten Manboy som jag tror har spelats på repeat i alla barns rum!



Puss på er

Känner lugnet.

Åh va jag njuter nu. Har satt mig mig i soffan tevattnet är på och barnen snart i säng (hoppas jag ).
Vi kom hem för ett litet tag sen, det blev sent idag då hjärtat klev på sitt pass vid sju och jag klev av mitt vid halv så barnen fick följa med in till stan för att sen följa med mig hem, blev en liten sen roadtripp för dom men vad gör man då när det krisar ?  dom tycket iallafall att det var roligt.

Imorgon är jag ledig och känner verkligen i kroppen att det är behövligt, den gör ont och huvudet hänger inte riktigt med "då tänker ni det brukar den väl inte göra ;-) " men värre än vanligt faktist, så lite lugn och ro sitter fint på agendan imorgon.




Flytta kanske ?

Sitter och kollar runt lite på Hemnet, är så himla sugen på att flytta till nått större samtidigt  som det skrämmer skiten ur mig.
Vet inte varför det är så men trivs så bra i min befintliga lägenhet och det finns massor jag skulle vilja fixa till , men samtidigt så vill jag ha nått större och helst ett hus eller det perfekta radhuset.

Ja jag drömmer mig bort och om någon vecka hoppas jag att vi kan få kontakt med en bank så vi iallafall är färdiga med det om det nu skulle dyka upp nått intressant längre fram,  man vet ju aldrig ;-)  


Puss på er

Semeldagen.

img_0535 (MMS)

Dags för lite semelfika med kollegan Ture :-) Inte jätte förtjust men vad gör man inte för sina kollegor ;-)


Mina finaste!





Finns ingen större kärlek !!

Äntligen

Då var det klart. Om 12 dagar kommer hjärtats present.



Mindre nöjd att det gick att få på faktura, vilket hade gjort att han hade sluppit få den i efterskott utan fått öppnat den på hans födelsedag som jag ville.
Men men han är glad ändå :-)


Sommar=Rhodos



Den 14 Augusti åker jag och familjen hit (bilden) med Hjärtats familj och kanske min. Jag måste säga att jag verkligen längtar. Kommer att bli riktigt mysigt speciellt när ALLA är med.

Linnea & lille Uffe



Linnea tjatar konstant på att vi ska skaffa hund. Hon älskar verkligen hundar och det här bilder från när vi var i sälen över nyår.
Hoppas att vi en vacker dag kan skaffa oss en lite go kamrat på fyra ben.


Grattis finaste.

Idag fyller världens bästa sambo år :-) Grattis älskling !!




Tjohoo!

img_3092 (MMS)

Söndagsmorgon och jag  har haft en underbar helg än så länge och tror även att denna dag kommer att bli bra. Här får ni en bild på mitt nya  rea fynd, en riktigt skön stickad tröja för 99:- på Bik Bok. I like.  Hoppas ni får en härlig söndag!


God morgon

Vaknade upp hemma hos Em och paprik efter en toppen kväll. Nu ska jag ta mig ut och promenera till stortorp till Kevins hockeyskola. Det är sol ute och humöret är på topp.

Det kommer att bli en helt fantasktiskt dag


Puss på er


Tjejkväll.

img_4178 (MMS)

Middag & mys i Vidja med tjejerna Em och Madeluskan :-) Livet leker. Puss på er


Så vad händer i helgen ?

Äntligen Frerdag och helgen har mycket att bjuda på.
Idag blir det att jobba på Heron mellan 9.45-16.00 sen på kvällen ska jag och Em hem till Vidjabon på lite vin och middag.
På lördag blir det shopping och sedan ska det dejtas då mitt hjärta firas, så det blir in mot stan för att dricka lite drinkar med Em och Paprik.
Söndag fyller hjärtat år och då ska dety bli en massa mys med frukost på sängen så klart.

Ska fortsätta jobba nu men hörs kanske senare..



På väg hem

img_7753 (MMS)

Är på väg hem från jobbet och då blir det först lite mat, hjärtat skulle slänga i hop en omelett till mig sen blir det bara att ta det lugnt typ med en tidning och måla lite naglack ;-). Längtar verkligen till helgen nu då det kommer att bli en massa  roligheter.  Puss   //Di


Torsdagsmorgon

Jaha nu har jag ju färgat håret igen och denna gång blev det gyllende kopparblond. Känns både bra och dåligt måste jag säga man ser fortfarande min utväxt och det gillar jag inte så funderar på om jag ska gå till frisören idag och klippa mig och fråga om dom kanske kan fixa det.

Även idag blir det till att jobba 9.30-18.45 hoppas bara att jag är lite piggare idag än igår börjar verkligen tröttna på att vara trött och seg.

Men det är väl bara sätta på en kanna kaffe och köra :-)



//Di

God morgon solen !!!

img_3508 (MMS)

God morgon solen !!! Vaknade super trött och hade inte alls lust att stiga upp ur sängen men när jag väl kom ut sken solen för fullt och humöret ändrade på en gång.  Idag jobbas det 9,30-18,45.  Puss på er /Di