Humöret är inte på topp idag. Är sjukt trö...

img_6411 (MMS)

Humöret är inte på topp idag. Är sjukt trött, har ont i hals och huvud och känner mig allmänt väldigt deppig.


Fy fan säger jag bara.

I dag är det mors dag och jag hade sett fram i mot en lugn morgon med frukost på sängen eller nått liknande. Men istället vaknar jag av att telefonen ringer och min mamma berättar att det har brunnit på parkeringen hos oss och att det är på nyheterna. Jag och hjärtat rusar ner och jo vad är det vi ser om inte bara ett skal kvar av min bil, tårarna bara rann.



(min bil står det det brinner som mest)

Ja men hej då :-)

Kan så mycket som att säga att jag har haft en riktigt stressad vecka, inte så mycket fysiskt men på nått sätt så är det som vanligt att jag inte kan släppa och då snurrar det i huvudet 24 tim om dygnet.

Iallafall jobbmässigt så tror jag att det kommer att bli toppen bra bara vi kommer dit vi ska vara och jag kan släppa allt som jag just nu håller på med, för nu händer det grejer på företaget :-).

Imorgon är dagis stängt och då ska fis få följa med mig till jobbet och även till morgonmötet jag ska ha med de andra BC-cheferna och the big boss, hon är super taggad och längtar väldigt mycket. Kevin ska på pyamasparty imorgon hos han klasskamrat Jasmin och samma där, han är super taggad.

Vad mer som händer i helgen vet jag inte men kan säga att jag någon dag ska krama på min underbaraste vän som kommer hem från sin Greklands resa.

Se you later



Pöss

Söndag.

Då var det söndag igen då och jag sitter med en kopp te i soffan och kollar på när barnen städar sitt rum :-)
Idag ska barnen på kalas mellan 14:00-16:00 vilket göt att jag har tid och plats att stor städa mitt hem.

Än så länge har jag haft en härlig helg, i fredags hade jag kusin vitamin över på lite middag och vin sen kom även grannarna över och det var väldigt trevligt. Lördagen bestod av jobb fram till 17:00 sen var det hem till svärmor för att hämta barnen då hjärtat var ute med jobbet.

Under kvällen fick jag ett kort besök av underbara svägerska, hon mellan landade här innan hon skulle vidare och det var jätte mysigt. Satt och kollade på film till jag gick och la mig tidigt. 

Vad som händer under dagen består att se men måste säga att jag kommer att sakna min finaste vän som just nu sitter och njuter av sol och värme på Kreta i Grekland då vi alltid söndags myser ihop men det är bara en vecka kvar till nästa söndag och då är hon hemma :-)


Puss på er 

 

Sitter i solen och njuter av ett glas vin ...

img_8286 (MMS)

Sitter i solen och njuter av ett glas vin och min nya mama tidning. Just nu känner jag lugnet efter en väldigt intensiv vecka. Puss på er.


Jag är vaken!   Ligger och drar mig i säng...

img_7107 (MMS)

Jag är vaken!   Ligger och drar mig i sängen men måste säga att det hade ju inte varit fel att få ligga kvar ett tag men det upp och hoppa som gäller, har fullt upp i butiken så jag måste åka in tidigare idag.  Puss på er ;-)


Är ute med miss sally på en morgon promena...

img_1258 (MMS)

Är ute med miss sally på en morgon promenad i regnet :-) mycket trevligt.


Miss stressmössa.

img_6211 (MMS)

Känner mig inte riktigt på topp just nu. Är trött, hängig och allmänt förvirrad.  Jag vet att jag alltid skyller på jobbet men det är så sjuk mycket hela tiden och hjärnan arbetar i 24. Idag ser jag fram i mot tacos och mys med barnen och bara andas (iallafall försöka) i helgen är jag ledig och det blir att bara ta det lugnt och försöka vila upp mig så är på topp till nästa vecka.   Men imorgon ska jag heja på Sverige i Eurovision :-) heja Erik Saade.  Puss på er.


Den är här!!!




Våran underbara soffa är klar för leverans, nu ska vi bara boka en tid att få den hem körd :-)

Me so lycklig.


Ingen ro ingen vila.

Har precis kommit hem från jobbet, blev inte så mycket sluta 16.00 utan jobbade till 17 istället.
Kevin är hos en kompis och leker och jag ska hämta honom vid 19 tiden och innan det blir det bara att ta det lungt och försöka varva ner efter dagen.

Just nu är det fullt upp i butiken, det finns så mycket att ta tag i och göra och känner att gå vid 16 tiden räcker inte skulle behöva jobba över hela veckan för att komma i kapp men det bästa är att jag vet hur jag vill ha det och då är det bara att köra och inget velande.

Blir nog bättre imorgon då jag jobbar hela dagen och då hinner man med massor :-)

Men nu blir det att försöka ha lite lugn och ro och inte stressa över morgon dagen.


Pöss på er ....



Jobbdax.

img_6559 (MMS)

Mot jobbet och äntligen kan man använda sommar garderoben. Igår hade jag klänning men efter ett försök att rensa lagret på jobbet så var iden med bara ben inte så värst bra då jag har en massa blå och rivmärken så idag skippade jag det och tog på mig långbyxor då jag tänkte fortsätta med det jag gjorde igår.  Slutar klockan 16 idag och hoppas att solen ligger kvar på altanen så jag kan sitta där och mysa när jag kommer hem, annars hoppas jag på att min dammsugare kommer hem så jag kan få dammsuga :-) puss på er.


Rullskriskoprinsessan.

img_9995 (MMS)

Linnea åker rullskriskor för första gången och är en natur begåvning :-) Önskar jag hade fler lediga dagar och bara mysa.


Älskar sol & värme

img_9919 (MMS)

Åh vad jag älskar solen. Ligger i utesoffan och njuter av att vara ledig.   This is life!


Känner lugnet.

Sitter och njuter av ett glas Oboy, rostad macka och Ronja Rövardotter på tvn. Idag är jag ledig och det betyder att jag ska ut i det fina vädret och bara känna lugnet sedan blir det nog middag inne i stan med våra kära vänner.

Var även ledig igår och då fick Linnea vara hemma med mig och vi åkte och slängde glasflaskor, renasde på altanen jag planterade t.o.m mina påskliljor. Sedan åkte vi och hämtade Kevin i skolan och fick med mig deras Kusin också. 

Vi åkte och pantade burkar på willys och det blev faktiskt 156 kronor och dom åt vi upp på Oasen med fina svägerska och kusinerna. 

Hemma hos svägerska kom min kusin och Paprik förbi för att invänta hjärtat som skulle plocka upp barnen och bilen så det blev lite bubbel och vin och en taxi hem runt tolv tiden.  

Nu är det dags för kaffe och väcka hjärtat :-) 


Hoppas ni få en underbar dag.


 

Renovering på hjärnan.

Sitter i soffan med en massa renoveringtankar. Väntar just nu på att lånet ska gå igeom så jag kan börja rusta upp mitt hem.

Just nu tänker jag på att slå ut klädkammaren och göra två rum till barnen och sedan tänker jag nya golv, mörka golv i hela lägenheten. Sen går tankarna till vårat sovrum där jag har tänkt göra sängstomme med garderober och hyllor för att få upp mysfaktorn samt bra med förvaring då klädkammaren ryker.

Men främst av allt tänker jag på när jag kan kliva in i ett nytt och fräscht badrum men klinkers och kakel och självklart nya badrums möbler och dimmerbrlysning.

Ja jag kan sitta i timmar och bara föreställa mig hur hemmet kan se ut, hoppas bara nu att alt blir klart så vi kan börja någon gång.


Har så många ideèr och så mycket jag vill göra vill bara få utföra det också
 


Lillfis äter med pinnar och är super stolt...

img_4971 (MMS)

Lillfis äter med pinnar och är super stolt :-)


Städtant=jag

Måste bara ge mig själv en stor eloge idag.

Jag jobbade hela dagen åkte sedan hem och handlade mat och hämtade lillsnorflan, ringde fritids så Kev kunde börja röra sig hemåt. Barnen lekte ute hela kvällen jag lagade mat och såg till att det blev tre stycken spagetti och köttfärssås matlådor samt stekte på kycklingen från helgen så jag även har färdig kycklig i veckan om det är så att jag får sug på kycklingsallad. 

Plus att jag har städat, jag har hunnit med att dammsuga, torka golven, damma och plocka in alla pantflaskor i ute förådet så det inte står och skräpar i köket m.m. 

Har nu kommit ut ur duschen och är helt slut men imorgon kommer jag att känna världens ro när jag kommer hem och vet att det är rent och snyggt ( det vill säga om ingen sabbar det till imorgon ).

Nu blir det dags för tv och hallonglass för det tycker jag att jag är värd. 




Puss på er..

Inte nu !

Står i butiken och mår verkligen usch. Ögonen hänger, jag fryser och är tjock i halsen.

Jag bara får inte bli sjuk nu när vi inte har någon personal!!

Funderar på om jag ska rör mig hemåt tidigare så jag kan vila lite och förhoppningsvis må bättre imorgon.


Svårt beslut :-S