Soffpotatis

Har precis slagit mig ner i soffan efter att ätit spagetti köttfärssås till middag. Känner mig jätte trött och häning, inte häning sjuk utan bara häning. Har varit ledig måndag och tisdag men  det var väldigt mycket på jobbet i helgen så kan vara så att jag håller på att åter hämta mig efter det.
Det är så sjukt mycket att göra hela tiden och det är inget jag är van med men tycker att det är super roligt, är personalmöte på fredag och är jätte nyfiken på mitt första personalmöte med mitt nya jobb :-) det tråkiga är att det är 8.00 och jag börjar inte jobba förns 14.00 så undrar vad man ska hitta på där i mellan, nått kommer jag väl på kan hända att jag åker hem och lägger mig igen efter att klockan kommer att ringa 6.30 (inget jag är van med ).

I helgen är jag ledig :-) och undrar vad man ska hitta på .Är bjuden på kräftskiva på lördag men vet inte om jag ska gå, har barnen och vet inte hur mycket fest det blir ifall jag ska ta med mig dom eller inte. Annars är jag sjukt sugen på stan, en middag med god mat och dricka eller kanske t.o.m ut och dansa, det skulle vara roligt.

Får se vad som händer ,hjärtat mitt jobbar ju hela helgen till 20.00 så det finns ju alltid möjlighet att hitta på nått när han kommer hem :-)  


Puss på er

// Di


Snart åker jag in till jobbet för att jobb...

img_0730 (MMS)

Snart åker jag in till jobbet för att jobba till 18.00 ikväll. Det bästa med mitt nya jobb är att tiden går så himla fort. Igår var bästa Em och paprik här på middag och Em hjälpte mig färga mitt röda hår :-) japp nu är man rödhårig, den ni. Trivs ganska bra i det men det är ovant. Hoppas ni får en härlig Söndag. Puss // Di


Åh va jag saknar min lilla  skrutt. På lör...

img_0580 (MMS)

Åh va jag saknar min lilla  skrutt. På lördag kommer hon hem :-) och jag ska krama och pussa henne hela kvällen, men till dess ska jag ha mys med min underbara son, igår var vi och shoppade kläder till honom och idag vet jag inte vad vi ska hitta på, men nått blir det. Puss på er så länge  // Di


Är på väg till skolan men min bästa stora ...

img_0712 (MMS)

Är på väg till skolan men min bästa stora kille :-) känns helt sjukt. Sen bär det av till jobbet vid ett tiden. Puss på er // Di


Nu sitter vi på båten på väg till åbo och ...

img_0703 (MMS)

Nu sitter vi på båten på väg till åbo och bubblet är framme ;-) puss på er // Di


Tiden går så fort.

Imorgon börjar min underbara son skolan för första gången, förstår inte vart tiden har tagit vägen. Kommer att kännas tungt då jag inte kommer att kunna vara med honom för jag har min första arbetsdag på det nya jobbet, så det blir pappa som får ta med honom och vara hans stöd.

Inte bara det, utan min lilla skrutt ska flyga för första gången på fredag. Hon och sin kusin ska åka tiill Grekland med farmor och farfar i en vecka. Har ju vetat om den här dagen länge nu men kan inte förstå att den snart är här (Usch), tycker inte om när mina barn åker så långt från mig, paniken växer att det kommer att hända henne någonting precis som jag kände förra året när Kevin åkte.
Försöker verkligen inte tänka så men fy fan va jobbigt det är och det ända jag kan göra det är ju att le och vara glad för hennes skull för jag vill ju inte föra över min rädsla til henne.

Så idag blir det till att packa till Linnea och sedan förbereda Kevin för skolstart imorgon, sen kommer jag försöka fortsätta med barnens rum som jag började med igår, får se om det blir en tripp till Ikea också för att kika lite och sen hälsa på tjejerna på gamla jobbet och hämna mina skruvar och borr.

Hoppas ni får en bra Tisdag.

Kram

//Di


En underbar helg.

Då var det måndag och bara två dagar kvar till att man börjar det nya jobbet. Helgen var helt underbar, alldelles lagom perfekt.

Fredagen var vi bara hemma och tog det lungt och sedan på kvällen kom svägerkan och hennes dotter som skulle sova hos oss. Barnen lekte ute och hade det bra och jag och svägerskan satt ute på altanen och drack vin och mös.

Lördagen spenderade vi i vidja hos mina föräldrar och solade och badade, sen blev barnen kvar där över natten och jag och hjärtat åkte hem för att göra iordning oss för middag inne i stan. Det blev restaurangen Greken på hörnet och vi åt och drack gott och hade det hur bra som hellst :) vi gör det allt för sällan, efter middagen gick vi mot tåget och åkte hem och hade det lungt och skönt framför tv:n fram till halv två på natten.

Söndagen började med att bara njuta av tystnaden i soffan och sedan hämta barnen hos mamma. Vid ett tiden var vi bjudna hem till hjärtats farmor och farfar på fika och middag och det blev min favorit pannbiff med potatis :) vi kom väl hem vid halv sex tiden och man var lagom trött.

Hela helgen har humöret varit på topp och det var ett tag sen jag kände så, jag har t.o.m varit vädigt pigg vilket också var ett tag sen :) hoppas att det håller i sig.


Ha det bra så länge ...

Pöss 

//Di


Är på väg till bästa svägerskan på lite fi...

img_0637 (MMS)

Är på väg till bästa svägerskan på lite fika.  :-) barnen cyklar och jag försöker hänga med kan ju säga att jag redan är andfådd och då har vi inte kommit långt. Dags att göra nått åt kondisen. Puss på er //Di


Barnen leker i poolen och jag och Grannen ...

img_0621 (MMS)

Barnen leker i poolen och jag och Grannen står och tittar på.  Kvällen i går slutade vid halv 12 och vi sov så länge att vi missade frukosten men tar igen det med lunch buffén :-) // Di


Kevin sjunger Manboy med Erik  Saade på ba...

img_0592 (MMS)

Kevin sjunger Manboy med Erik  Saade på barn kareoken och mamma har tårar i ögonen :-) min fina fina pojke.  //Di


Nu väntar vi ivrigt på att få gå ombord :-...

img_0583 (MMS)

Nu väntar vi ivrigt på att få gå ombord :-) barnen e så taggade så det är svårt att stå still . Puss på er // Di


Kryssning.


Imorgon bär det av på en 22 timmars kryssning med Birka Paradise, mitt sällskap kommer att bli min favorit grannen och hennes dotter och så min bästa kille så klart :)





Och innom kort tid blir det med min bästa Em.

Tjoo

//Di 


Lite bitter kanske.

Sitter och känner mig smått missnöjd över sommaren, har inte gjort nått som jag kan tänka tillbaka på.
Visst vi var på Öland och i Grisslehamn några dagar men jag vet inte, det känns som om det saknas nått eller så är det att vi bara har varit borta i en vecka om man räknar ihop allt och att det har varit sämst väder.

Saknar dom sena sommarkvällarna, ligga på stranden och sola och bada, ta en ute servering eller bara ha det helt underbart i sol och värme, men det ända jag kommer att komma ihåg av den här sommaren är regn och rusk :( känns surt.

Hoppas ni har haft det bättre på era semestrar.

Bara lite bitter.

Kram

//Di

Längtar tillbaka. Vart tog sommaren vägen....

img_0689 (MMS)

Längtar tillbaka. Vart tog sommaren vägen. Puss //Di


Ligger i min rotting soffa ute i solen och...

img_0575 (MMS)

Ligger i min rotting soffa ute i solen och läser nya numret av Mama medan barnen leker med sina kompisar i parken :) life is  great och i kväll blir det grill hos bästa svärmor . Puss på er // Di


En riktigt mysig kväll...

Igår hade jag en väldigt trevlig kväll men tjejerna. Vi började med att träffas på 54 för att ta en liten matbit och ett glas vin för att sen ta båten över till Gröna Lund och se Martin Stenmark.

Han är så himla bra, en charmigare kille (man) får man leta efter :) han har en sån otrolig scen närvaro och när han talar till publiken så smälter hjärtan :).

Efter spelningen tog sig två vänner hemåt och vi andra fyra valde att stanna kvar och ta ett glas på Tyrol innan hemgång. När det väl var dags att gå hem valde vi att gå från Djurgårn till T-centralen och under hela promenaden hade jag en myskänsla i hela kroppen så när jag kom hem satte sig mannen min och jag på våran altan med ett glas vin och tända ljus. Kan nog inte haft en bättre kväll :) tack tjejer....






// Di

Snart så är det dags för hunken Martin Ste...

img_0534 (MMS)

Snart så är det dags för hunken Martin Stenmark :-) //Di


Filmkväll och middag framför tv är vad som...

img_0524 (MMS)

Filmkväll och middag framför tv är vad som händer ikväll och när barnen har lagt  sig ska jag och älsklingen titta på våra filmer och mysa i soffan med lite godis :) imorgon kanske det blir Martin Stenmark på grönan, hoppas jag mår lite bättre då för just nu känner jag mig ganska hängig. Puss på er nu ska jag återgå till filmen :-) //Di


Sitter hos miss lie och har det riktigt my...

img_0521 (MMS)

Sitter hos miss lie och har det riktigt mysigt det var på tiden att vi träffades och jag njuter av varje sekund :) puss på er // Di