Drömmer mig bort.

Längtar till den underbara utsikten, den öppna spisen, lugnet och bara att få umgås med mina fina vänner.



Se upp Barren för imorgon kommer vi =)


//Snowflake Di ;)


Dan före doppardan.

Ligger i soffan och dricker kaffe, är hemma från jobbet idag då jag inte mår så himla bra och det kliar i hela kroppen men har ingen lust att ligga däckad på julafton så det är väl bara att finna sig i det.

Även barnen är hemma så nu ska dom ut och åka lite snowracer medans stackars jag får ligga kvar på soffan men om ett tag måste jag börja fixa lite i hemmet så som dammsuga ,torka golv  och senare ska granen kläs, men försöker att inte känns någon stress även fast det är sjukt mycket att göra.


Puss på er och hoppas ni mår bra.


//Di 

God jul till mig.

Har idag varit i farsta med bästa grannen och fixat lite till julen och då sprang jag på dessa på rean =)




Me love them !!!'


//Di ;)



Framme!

Efter att ha kämpat mig genom snön är jag äntligen framme på jobbet =)

Skit vad mycket snö det ät ute !!! hade varit en riktigt rolig dag för pulkaåkning.





//Di

Söndagsmorgon

Kan det komma mer snö nu, visst att det är vackert ute men kom igen snart kommer man väl inte äns kunna gå ut av all snö.

Äter fruksot med barnen framför tv med tända ljus och myser, snart ska jag göra mig i ordning för att åter igen åka och jobba. Nu längtar jag verkligen till lång ledigheten i jul, att inte behöva åka iväg och jobba utan bara ta dagen för vad den är kommer att kännas helt underbart.

 Måste säga att jag känner mig smått stressad till jul, jobbar ju varje dag fram till på fredag och vi har inte handlat varken mat eller gran än och en outfit till julen måste hinnas fixas eftersom det jag beställde inte riktigt var som jag hade tänkt mig. 

Dags att göra sig vacker!!!

Ha en trevlig söndag allihopa =)

 

//Di


Lördagskväll.

Sitter i soffan och myser med ett glas vin. Hjärtat står i köket och fixar lite mat till oss och det som kommer serveras är makaronipudding.

Idag har jag jobbat och det märks att julen börjar närma sig för det var fullt med människor både inne i butiken och utanför.

Jag verkligen älskar mitt jobb och är så glad över att jag gick tillbaka. Kunderna ger mig så mycket energi och att kunna ge dom en bra dag genom att hjälpa dom och ge dom ett extra leende innan dom går gör att min dag bara blir lite bättre.


Så om ni har vägarna förbi götgatan så kom in på barnbutiken så hjälper jag er glatt =)


Puss på er

// Di



Bullbak.



Nu är bullarna till jul färdigbakade.


//Di


Grrr..

Är så sjukt trött, det var länge sen nu men det kan ha med att göra att jag inte har varit ledig två dagar på rad sen tre vekcor tillbaka och det börjar att kännas. En dag räcker inte med att stressa ner och ta det lungt.
Idag har jag varit hemma och tagit igen tvätten som svämat över tvättkorgen, sedan har jag hunnit med en fika med bästa grannen plus att jag har hälsat på miss Lie och hennes finaste tillökning i familjen ( Valpen Suki) så sööt.
Tog mig mot Länna innan jag skulle hämta Linnea för att köpa familjens julklapp men det priset dom hade där var inte samma pris som jag hade sett i kungens kurva så jag måste ta mig dit någon dag för att fixa det, vet inte hur jag ska hinna men det löser väl sig.

Just nu håller jag på med maten och slöar på soffan, både rygg och mage värker så är inte på topp humör kan jag säga, sjukt irriterad på det mesta just nu och känner mig nedstämd.

Imorgon blir det roadtripp till Uppsala med fina kollegan från Heron =) för att styra upp vårat lager. Stackars C som måste stå ut med en trött Diana kl sju på morgonen. 



//Di 


En god gärning.

Har tänkt på alla barnens kläder som dom nu har växt ur. I vanliga fall så har jag slängt dom i myrornas container men efter att en mammaledig kund kom in i butiken och delade med sig en väldigt fin ide så har jag nu tänkt i andra banor.

Den här kunden är för tillfället mammaledig och kände väl att hon hade en mass tid över till annat, så hon har gått runt till alla butiker runt Götgatan och pratat med dom om att bidra med julklappar till alla barnen på kvinnojourhemmet som ligger i närheten, där kvinnor och barn bor som blivit utsatta för våld i hemmet och inte kan vara med sina nära och kära. Det fick mig att tänka på att dom behöver säkert kläder och annat.  Dom  flyr dit utan sina ägodelar,vissa kanske bara har det dom kom med och inget annat  och då känns det bra att kunna bidra till att dom kan känna sig varma och trygga med att det finns andra som bryr sig om dom.

Iallafall jag blev mycket imponerad att det faktiskt finns människor som tänker oegoistiskt, det finns liksom ingen baktanke utan hon ville bara bidra med nått bra och det fick mig att fundera,

Är det värt att skicka gamla kläder till myrorna som antingen säljer det eller kastar det istället för att ge bort det till människor som verkligen behöver det.

Jag tänker  iallafall avsluta det här året men en god gärning, jag har en massa kläder som jag tänkt göra mig av med och nu vet jag hur.



Puss på er 

//Di

 

Denna klänning kommer till mig nästa vecka..




Kan tänkas vara min Julkläning i år =)


//Di

usch!

Så sjukt trött idag !!!Inge roligt alls.



Hoppas det blir bättre under dagen för som det är just nu skulle jag kunna sova stående


Puss på er


//Di

Fredag.

Sitter och lyssnar på musik och väntar på att barnen ska komma ner från grannen för då ska vi göra julklappar till mina och hjärtats föräldrar. 

Idag har jag lämnat in min telefon på lagning och efter det blev jag lite busig men vad det är tänker jag inte riktigt berätta än :-). Sedan blev det en tripp till h&m och Ikea. Kan säga att vi åkte klockan 10.00 och kom hem runt 16.00, det blev en riktig heldag, fast det tog ju tid ute i Heron förstås för jag var ju tvungen att hälsa på i min gamla butik :-)

Snart kommer kusinvitamin hit och det var jätte länge sen vi umgicks så det kommer att bli mysigt sen måste jag väl bestämma mig för vem jag ska heja på i idolfinalen, svårt det där.


Vem hejar ni på ? 



Imorgon är det jobba som gäller och sen kanske en bio med hjärtat eftersom jag nu har samlat på mig ett gäng biobiljetter :-) Barnen ska sova borta, Linnea hos min mamma och kevin hos sin farmor och på söndag blir det jobba igen. Bra med extra pengar ...


Trevlig fredag på er


//Di

Mama


Tjoo

Imorgon är det Fredag och jag är ledig :-). Dagen kommer jag att spendera med fina grannen blir nog en liten shoppig tur och sen ska jag försöka pyssla lite med barnen och då kommer kusinvitamin hem till oss.

På kvällen blir det mys framför idolfinalen med lite vin och mysigt sällskap :-). Känns som en riktigt bra dag att ladda upp på till jag ska jobba hela helgen ..







Pöss på er ;)

//Di


På väg till jobbet. Idag blir det jobba ti...

2010-12-07_10_43 (MMS)

På väg till jobbet. Idag blir det jobba till 18.15 sen hem och bara ta det lungt. Igår hade jag det jätte trevligt med mina fina kollegor och Långholmens Värdshus är verkligen att rekomendera, stor mysfaktor :-) puss på er //Di


Julbord

På väg till Långholmens Värdhus med mina kära kollegor och där kommer vi även att träffa kollegorna från dom andra butikerna och det ska bli super mysigt :-)


Älskar att ibland lyxa till det på en vardag!




Ha en trevlig kväll


//Miss Di ;)


Nyårs outfiten !

Denna outfit vill jag ha/måste ha till nyår och det kan hända att den blir inköpt imorgon :-)


Give me a camera please.

Åh vad jag vill ha en kamera !!! Kollade runt på en massa bilder och då såg jag att jag har nästan inga bilder från 2010 and that sucks.

Jag älskar att fota och kunna se tillbaka på saker med hjälp av bilder men just nu saknas det massor. Jag vill först ha en systemkamera för att kunna fota på ett lite roligare sätt och kunna få riktigt fina blider men sen vill jag även ha en liten kompaktkamera som man kan ha med sig överallt för att kunna ta mer spontana bilder, men just nu har jag nada.

Har hittat en för 990 kronor på elgiganten som jag kan tänka mig men vet inte om jag kan priorotera det just nu men hur ska jag klara mig utan kamera under jul och nyår, det går ju liksom inte.



//Di

Söndag.

Idag är det ingen bra dag känner att jag har ingen energi och jag känner mig ganska nere, det var ett tag sen och usch va tråkigt det är och morgonen känns ju inte bättre heller när jag även kokar sönder äggen. Jag hoppas att jag skakar av mig denna känsla under dagen för det är ju ändå Andra advent och vi ska till min kära moster för adventsfika med släkten och då vill man ju bjuda på ett gott humör och inte ett dåligt. 

Nu ska jag njuta av en frukost med mina kära barn :-) ägg och te står på menyn till mig och till barnen blev det fil med puffar..


Puss på er.



// Di

    


Lussebak.....

Sitter i soffan och väntar på att hjärtat ska komma hem så jag får kramas lite. Imorgon är jag ledig och då ska jag bara ta det lungt och städa mitt hem.

På kvällen blir det Lussekattsbak med tjejerna, Em,Flisan och Frånkan sen kommer världens sötaste hund också lille Ulf Henry. Kommer att bli super mysigt, lite glögg och te och pepparkakor och fint fint sällskap. 

Säger ju det detta har blivit en riktig lyxvecka :-)  



Kiss Kiss!!!


//Di

Så lycklig just nu.


Liten update.

Usch va dålig  jag är på uppdatering !!!

Kan iallafall säga att jag har haft en helt fantastisk helg och vecka. I fredags var det middag hos svärmor sen bara hem och mysa med familjen.

I Lördags var det dags för hockeyträning för Kevin och efter det slutade det med skriskoåkning på utebanan med Miss Lie och hennes respektive och Lucky såklart. Det var riktigt kallt men väldigt uppfriskande, så härligt att ha kvalitets tid med barnen. Men på kvällen blev det kvalitets tid men mina underbara vänner Flisan och Pempa. Vi tog oss ut i skogen till Flisan med en varsin pizza och en massa godis och där stannade vi hela natten och hade det jätte bra, det är sällan jag träffar dom båda samtidigt och det är nått jag saknar, måste bli bättre där :)

I måndags var det jobb och inte så mycket mer. Där imot igår så var det finaste Ems födelsedag och vi tog oss ut till Heron för lite bowling med henne och hennes fina familj, var super kul :) och blev så glad att jag fick träffa min vän på hennes födelsedag :)

Där fick ni några dagars uppdatering och jag lovar ska försöka bli bätter :)

Puss på er

//Di


Älskar dig gumman!!! Tack för att du finns i mitt liv.