Söndag.

Dagen börjar med att jobba fram till 18.15 ikväll sen blir det bara hem och söndagsmysa med familjen.

Igår hade Kevin sitt första barnkalas och det gick jätte bra så himla snälla barn =), sen drogs det iväg till Heron för lite mat och bowling med bästa em och några arbetskollegor blev väldigt lyckat, mer av sånt.


Hoppas ni har haft en bra helg och fortsätter att ha en underbar söndag :)


Kisses

//Sweetdi

Fredagsmorgon

Sitter i soffan med datorn i mitt knä och en kopp kaffe i handen och restan av familjen gör desamma, fast utan kaffet.
Kevin sitter med sitt nya nintendo DS, linnea sitter med en leksaks laptop där man lär sig bokstäver och pappan deras sitter med hans dator i knät. Vi är inte den typ av familj som gillar att umgås med varandra :), nä då, det ser bara väldigt roligt ut.

Idag blir det till att jobba mellan tre och åtta, måste säga att det känns skönt att göra nått efter dom här lediga dagarna men känner mig väldig låg så jag skulle även vilja stanna hemma och krypa ner under täcket för dagen, men det blir väl bättre när jag väl tar mig ut och det kommer också vara roligt att jobba idag då vi alla i personalen  jobbar och det är alltid trevligt eftersom det är så sällan :) (alla, är vi tre som står ordenarie i butiken)

Hoppas ni får en härlig fredag..

Puss på er

//Sweetdi


Så irriterande

Sjukt irriterande!!!!

Råkade radera en kommentar :( har inte riktigt förstått mig på denna sida..


Puss
//Sweetdi

Naprapaten

Har precis kommit hem från naprapaten och är helt slut, han hade en praktikant hos sig idag som lärde mig hur jag tränar mina magmuskler efter kjesarsnittet så jag får bättre hålling och mindre problem med ryggen, så vi får se hur det går måste ju även komma ihåg att göra övningarna.

Idag vet jag inte vad som står på schemat men det blir nog bara att ta det lungt om inte inte annat fortsätta med städningen av lägenheten.

Hoppas ni får en bra dag..

Puss på er..

//Sweetdi

Titta mamma en prick.

Har precis gått från matbordet och Linnea kommer fram till mig.
-Titta mamma en prick!
Jag såg tre prickar som inom kort blev fem.

För ca två veckor sedan hade hennes storebror vattkoppor och hon ville ju också ha prickar på kroppen och vara hemma med mamma och pappa, så till hennes förtjusning så blev det ju precis så.


Så nu är det bara att hoppas på att det inte blir allt för många koppor...Kisses

//Sweeti
Ut med allt skräp...

Nu har jag stor städat barnens rum, kastat en massa gammla leksaker och skräp som har legat oanvänt under en lång tid. Sen har jag och blivande sambon hämtat hans tvapparater så nu har även barnen fått en 26 tum LCD tv på deras rum, Lyxigt måste jag säga själv fick man inte en egen tv förns man var i tonåren.

Nu är det bara att sälja av lite möbler och få plats med de nya som kommer snart :)
Känner mig riktigt duktig :) fått mycket gjort idag men det är mycket kvar...Puss på er :)


//Sweetdi

2010-02-24

Idag är jag ledig och ska bara ta det lungt. Skulle iförsig behöva städa hela min lägenhet då den just nu ser bedrövlig ut. Klädkammare skulle behöva rensas ut så att min fina sambo ska få plats. Sen skulle jag också behöva åka och kasta en massa skräp men frågan är om jag orkar det.  Så fort jag är ledig så flänger jag runt istället för att bara vara hemma och ta det lungt och göra lite nytta. 

Vi får se hur dagen blir just nu lyxar jag till det med att ligga kvar i sängen och surfa runt på datorn :) förhoppningsvis kanske jag  t.o.m har turen att bli serverad kaffe på sängen, vem vet..


Puss på er ;)

//Sweetdi  

Yasuragi Spa hotell :)

Sitter och kollar lite på övernattningar på Yasuragi SPA hotell hasseludden eftersom jag  vann en tävling på rixfm igår och jag fick ett presentkort på 5000 kronor :) helt otroligt. Ser verkligen fram i mot lite egen tid med min älskling det har blivit lite dåligt med sånt på sista tiden då vi båda har haft fullt upp.
Puss på er

//Sweetdi

Min stora kille.

Tiden går så fort, nu är helgen förbi och min lilla kille har fyllt sex år och till hösten börjar han skolan.

Vad hände ?

Sov så sött nu för det ska jag försöka göra..

Kisses

//Sweetdi


Så ja då var det nästan klart

Nu är min nya sida nästan klar, känner mig ganska nöjd men det är lite fin njustering kvar. Om man vill lära känna mig sen innan så kan man gå in och kika på min gamla sida www.lovelydi.bloggplatsen.se.Puss & hej..

Sweetdi ;)

Välkommen till min nya blogg!