Myser i solen på afterbeachen i solen sist...

img_0509 (MMS)

Myser i solen på afterbeachen i solen sista dagen på böda sand. //Di


Är på skogsvandring i trollskogen och titt...

img_0474 (MMS)

Är på skogsvandring i trollskogen och tittar på den fina naturen :) riktigt mysigt faktiskt. Puss // Di


Sitter och njuter på afterbeachen och har ...

img_0455 (MMS)

Sitter och njuter på afterbeachen och har det äntligen underbart :) vill inte åka hem på söndag. Det här är semester.  puss på er :-) //Di


Har sovit och vaknat i ös regn, det har re...

img_0444 (MMS)

Har sovit och vaknat i ös regn, det har regnat hela dagen och kommer säkert regnat lite till, just nu ser vi ett litet hop om att morgondagen kommer att ge oss sol. Har köpt världens finaste vita träkorg till mina filtar hemma :) puss på er //Di


Ja va ska jag säga. Nu är vi framme och vä...

img_0434 (MMS)

Ja va ska jag säga. Nu är vi framme och vädret skulle ju kunna vara ganska mycket bättre men här hoppas vi verkligen på efter regn kommer solsken. Önska oss lycka till :-) // Di


Älskar semester....

Sitter i soffan och njuter av en kopp te och har tittat på våra bästa år ,en serie som är så sjukt dålig men helt beroende framkallad när jag gick i skolan stannade jag hemma bara för at få se denna serie, helt sjukt.

Idag blir det att packa klart väskorna för imorgon så blir det road trip med Em och Paprik och vi alla hoppas nog att det bär av till Öland men vem vet vart vi hamnar :)

Kisses

//DiLyxar till det lite med min bästa Em. Pöss...

img_0416 (MMS)

Lyxar till det lite med min bästa Em. Pöss på er // Di


Myser i sanden på en strand i grisslehamn :)

img_0361 (MMS)

Myser i sanden på en strand i grisslehamn :)


Nu är vi på väg till grisslehamn för att b...

img_0321 (MMS)

Nu är vi på väg till grisslehamn för att bara mysa och ta det lugnt i tre dagar :) älskar semester // Di


Så himla söta :)

img_0307 (MMS)

Så himla söta :)


Glad men ändå lite ledsen...


Nu är det bara 15 minuter kvar till min sista dag på Barnbutiken och om 15 minuter så kliver jag på min 4 veckors semester !!!!!

Det är både med glädje och sorg jag lämnar butiken idag, kommer att sakna mina kollegor och butiken så himla mycket... :´(

Puss på er..


//Di

Tack bästa svägerskan för en trevlig kväll igår :) hoppas att du hade en toppen kväll...

Off to work. Äntligen fredag 3 dagar kvar ...

img_0263 (MMS)

Off to work. Äntligen fredag 3 dagar kvar till semester och jag kommer i mina trasiga jeans igen tjohooo :D


På väg att bada :) sen blir det middag med...

img_0257 (MMS)

På väg att bada :) sen blir det middag med grannen ovanför, njuter av min lediga dag. // Di


Inte alls sugen på att stanna till och ta ...

img_0250 (MMS)

Inte alls sugen på att stanna till och ta ett glas vin i solen //Di


Är nu på väg in till stan för att jobba i ...

img_0248 (MMS)

Är nu på väg in till stan för att jobba i butiken på götgatan, ska bli roligt med lite nytt :) slutar fem idag och då är det hem och försöka röja upp, ser  för taskigt ut just nu. Puss på er // Di


Något nytt och spännande.

Sex dagar kvar till semester, sen blir det bara att njuta av ledigheten och förhoppningsfullt solen. Blir nog till att vara hemma hela semestern, pengarna just nu tillåter inte så mycket. det har ju gått åt lite till våran alldelles underbara altan och nu våran rottingsoffa som vi väntar på.

Sedan efter semestern blir det till att byta jobb, jag vet vart kom det i från men det kommer att bli så himla bra känner mig just nu klar med mitt nuvarande jobb och vill se mig själv utvecklas lite mer och testa på nått nytt igen och jag börjar bara med att jobba halvtid och kommer att kunna ta igen all tid jag har varit borta från barnen och min J :) kan vara så att jag t.o.m hinner laga mat och städa oftere än vad jag gör ;) men mest av allt hinner jag kanske bli glad och pigg igen och det just nu känns som prio nummer ett :)


Läskigt men defenetift värt det :)


Puss på er...


//Di

Nu är det klart....

Jag har bestämt mig, efter sommaren kommer det att bli en föränding i mitt liv och det kan bara bli till det bättre och jag hoppas att mina nära stöttar mig i mitt beslut.Puss på er
//Di

Sitter utanför jobbet och njuter i solen m...

img_0980 (MMS)

Sitter utanför jobbet och njuter i solen med en iskaffe, just nu har jag ingen lust att ta mig in i kalla Heron City och jobba semestern är mer än välkommen nu. // Di


Nu är det klart

Vecka 29 kliver jag på mina fyra veckors semester :) I just can`t wait.....//Di


Lovelydi..

Var en sväng inne på min gammla blogg och måste säga att jag saknar den lite. Jag startade den här bloggen för att jag ville göra min egen desing men nu när jag tittar tillbaka då är den gammla också väldigt fin.

Det roligaste är att jag kan gå tillbaka och läsa dom gamla inläggen och minnas tillbaka hur det var då.

Gå in och kika om ni vill och sedan kan ni väl medela vilken som ni tycker är trevligast :)


www.lovelydi.bloggplatsen.se


//Di

Liten update ..

Liten uppdatering då eftersom det var ett tag sen man skrev.

Har haft ett gäng underbara pojkar hemma i helgen som startat projektet bygga altan på min ute plats, själv stod jag på jobbet både lördag och söndag men varje gång jag kom hem så hade det hänt något nytt.

Det är inte riktigt klart än men om det inte vore för att vi gick på bio i Söndags och såg Twilight Eclipse så hade nog trallen legat på och bara staketet kvar.

Det kommer att bli så himla bra är så tacksam för att Grannen och Paprik har ställt upp och hjälp oss då varken jag eller Jocke är speciellt händiga, om det inte vore för dom skulle nog altanen blivit klar år 2020 minst :).

Idag blir det sista plankan på trallen och sedan böejas det med staket, måste bara bestämma sig för vilket plank vi vill ha. Så som det ser ut så blir det invigning på altanen på Fredag :) Lovely..

Min lilla tjej har även fått hål i öronen :) stora tjejen. Blev så imponerad när hon bara satt där och inte sa ett ord, visst hon såg väl lite chockad ut efter att ha sett pistolen man tar med och efter det försa hålet, för tanken var att dom skulle ta båda på samma gång men ena pistolen hade hakat upp sig så den funkade inte så dom var tvugna att ta ta en gång till men det var inga problem för lillfisen :).

Så nu går hon stolt med sina rosa pluppar i öronen och tycker att hon är super fin :) och det är hon också.Puss på er


// Di