Min stora tjej.



Linneas sista dagisfoto. Fina hon :-)

//Di


Samsung Galaxy S

Just nu skulle jag vill ta mig till Farsta centrum för att få kläma lite på samsungs succe  Galaxy. Har kikat mer och mer på den och funderar på att köpa den men känner att jag måste få se den live först. Problemet nu nu är att bilen är trasig igen, efter att ha lagat den bara för en vecka sen så är den sönder igen och hjärtat ska iväg och jobba så han tar busskortet och jag har smsat alldelles för många gånger så det är ett nej, det ända som finns var är väl att gå och visst det är inga problem dit men hem brukar vara så sjukt tråkig och jobbigt.
Får se vad som händer inväntar just nu våra  bästa år sen får jag se bhur jag gör..



Puss på er ..


//Di


Vill ha min telefon!

Nu börjar det verkligen kännas att min älskade iphone är borta och tankarna snurrar på hur jag ska kunna fixa en ny. Ska jag vara så desperat att ta en på avbetalning eller ska jag försöka få tag i en billig beganad, funderar även på  om jag ska sträva efter en Iphone 4 eller om jag ta den jag hade tidigare men den utgår ju just nu och tillverkas inte längre så det känns ju som om det är lika bra att köra på den nya modellen.

Men hur ska jag ta mig till vill ha min telefon nu ?




//Di

Tänker på min bästa vän.

Idag går mina tankar till min bästa vän som kommer att få en jobbig dag framför sig, önkskar jag kunde vara med dig och stå vid din sida.
Älskar dig gumz !



//Di


Godmorgon Fredag.

Fick ett litet sug på att göra om designen på bloggen men kom hastigt på att nej det går ju inte FÖR JAG HAR RÅKAT RADERA ALLA MINA BILDER! Japp jag är så jävla bra alltså, lyckas få mobilen snodd och bara några dagar efter så raderas alla bilder från datorn.

Ja ja idag är det fredag och jag börjar jobba klockan 12 så nu tänkte jag försöka städa och plocka lite innan det är dags att bege sig iväg. Ikväll blir det mys med bästa Em och barnen kommer att sova hos min mamma fredag och lördag så det känns väldigt lyxigt :-) egen tid hela helgen, men måste erkänna att jag redan har dåligt samvete för att jag lämnar dom men ska försöka putta undan dom känslorna och bara njuta :-).


Hoppas ni får en härlig fredag.


Kramiz 

//Di 

Beslutångest.

Usch va jobbigt det blev. Ligger i sängen och funderar väldigt mycket på mitt hem och de projekt man har och vad man vill göra. Och nummer ett just nu är en öppen spis som jag har oöppnad i min klädkammare som jag sponat köpte på ellosrean för väldigt länge sen.  Vill gärna få upp den men för det första så måste man ha en skyddsskiva mellan spisen och väggen och det är inget jag har och vet ej om jag ska ta mig i kragen att fixa samtidigt som jag funderar på om jag nu verkligen vill ha upp spisen på väggen, det kanske inte blir så bra som jag har tänkt mig den kanske bara tar en massa plats för annt jag kan ha på den väggen och det blir fult.

Ja jätte svårt är det menar jag kan ju sälja den och köpa nått annat fint för pengarna tex barnens skrivbord eller ja nått som jag vill ha och inte funderar på kanske nya stolar till köket.

Hur som hellst så är det ett super svårt beslut men så här ser den ut iallafall


Snälla hjäälp mig..


//Di

Tungt att andas just nu.

Idag börjar jag klockan 15.00 så just nu sitter jag i soffan och kollar på våra bästa år snart ska jag sätta på kaffe. Hjärtat mitt är iväg med grannen på säkerhetsmässan och barnen i skolan och på dagis så jag är helt själv och det är verkligen behövligt.
Jobbar på att få hela helgen barnfri så jag kan få andas ut och bli av med den här otåliga sidan jag har samlat på mig, det känns som om allt barnen och hjärtat gör allt fel men det är inte deras fel utan mitt, har inget tålamod alls just nu och känner mig bara instängd och det går ut över dom , just nu känner jag mig som världens sämsta mamma och flickvän och att bara tänka så här ger mig sjukt dåligt samvete.

Ifall helgen blir barnfri så kommer jag att spendera dagarna och kvällarna med bästa Em och sen får man se vad som händer och det är det som känns så skönt. Det kan vara att bara ligga på soffan och ha hemma kvällar utan att höra ordet mamma 100 gånger på en halvtimme/timme till att vi kanske vill åka in till stan och röja eller bara sätta oss någon stanns och prata skit och titta på människor. Ja nått sånt iallafall men just nu ser det inte så ljust ut kan hända att jag bara får barnvakt på fredag för både jag och hjärtat slutar 20.00 men hoppas fortfarande.


Hoppas ni får en bra dag 


//Di 

Va fan gör jag nu ?

FAN!!! jävla skit har nyss pratat med folksam om min stulna telefon och det visar sig att jag får skylla mig själv som la i från mig den. Försäkringen täcker bara om den har blivit tagen hur min hand eller ur min väska som jag måste hålla nära mig.

Så jävla arg, var hos en av mina närmsta vänner och vi var nio personer där fem av dom som jag inte kände så visst var väl lite för godtrogen att lägga telefonen på bordet men va fan inte trodde jag att den skulle försvinna och specillet inte att hemförsäkringen inte skulle täcka det. Har gått och varit ganska lugn under veckan men nu känns det som om jag ska gå av, det är liksom 7000 kronor som bara är borta och ärligt så älskade jag den telefonen. 

Kan säga att tårarna rinner av både ilska och sorg...



FAN!!!!!


//Di


Saknar.

Idag har jag varit på en shopping tur med min bästa Em. Hon skulle leta höststövlar men det slutade med att det bara var jag som handlade, två par faktiskt ett par  med lägre skafft och ett par med högre. 

Under tiden vi gick runt i sickla och handlade och sedan beställde mat på donken för att köpa hem kom jag på hur mycket jag faktiskt saknar henne. Förut hade vi jämt en massa tid ihop för både roligheter och mysdagar, ibland behöver man bara träffas och få prata av sig eller bara att sitta och inte göra nått och ibland bara få fåna sig och skratta tills man gråter , idag hade jag verkligen behövt en sådan dag. Vet inte vad det är men har kännt mig trött och låg på sistonde och bara missnöjd på saker runt om kring mig och hoppas på att det bara är en fas och inget som får för sig att stanna.

Men det jag ska göra nu är lägga barnen och sedan lägga mig i soffan alldelles för mig själv och titta på alla Twiligt filmerna  :-) och komma ihåg att det är okej att spendera en kväll ensam, och faktiskt njuta av det.


Hoppas ni får en trevlig fredagskväll

Puss på er 

//Di


 

Min lilla sjukling.

Usch va jag tycker synd om min lilla skrutt. Det var länge sen hon var så här dålig. Hon har legat på soffan heladagen och sovit från och till i 2 timmar, inge roligt att se henne må så dåligt.

Igår var vi på Bvc för Linneas 5 års kontroll och där fick hon den sista vaccinations sprutan mot diferi, stelkramp,kikhosta och polio ,så jag tror att det är därför hon har feber i dag, eller jag hoppas att det är så för då kanske hon mår bättre imorgon och slipper må så dåligt :-(.

Allt såg iallafall jätte bra ut hon hade växt hela 10 cm på ett år, nu var hon 105 cm och på 4 års kontrollen förra året var hon 95 cm lång och det var samma år som hon opererade bort sina halsmandlar för att hon sjönk väldigt mycket på hennes tillväxtkurva. Orsaken var jämt infefektioner i halsen samt extrem snarkning så det rubbade hennes sömn som gjorde att hon inte kunde växa ordentligt. Men nu är hon tillbaka och barnmorskan sa att det var inget att vara orolig för längre :-) mitt hjärta hjublade kan jag säga.

Det är sjukt vad nått sånt kan göra menar trodde aldrig att halsmandlarna kunde ha med nått sånt att göra så är så glad över att det uppmärksamades och att det gick att lösa :-) min lilla flicka börjar bli stor.. 



//Di

Shopping begär...

Nu känner jag mig instängd, dottern min är sjuk vilket betyder att jag är inlåst. Inlåst och inte kan ta mig iväg och shoppa. Hade ju planerat att åka till Ikea och sedan shoppa skor till mig och Linnea men nej då nu sitter jag här i soffan och det bara kliar i hela kroppen.

 Vill spendera pengar, Vill ta i fina saker.

Både Ellos och H&M sidorna är uppe och fylls med saker som jag vill ha men där tar det ju för det först flera dagar för att få hem det och sedan så slutar det alltid med att jag tar det på konto och om det är nått jag lovat mig själv är att inte handla på konto längre, även om det skulle vara så lätt och kliet i kroppen skulle försvinna.


Fy va jobbig det är får börja städa  så jag blir sysselsatt (nej just det min dammsugare är sämst och har inga dammsugarpåsar) måste köpa en ny dammsugare, en fin och en riktigt bra är sjukt trött på allt äckligt damm här hemma.

Slänger in lite tvätt och tar en kopp kaffe så länge och hoppas att det här begäret lägger sig.


Har ni sett vilka fina skor jag ska köpa till mig och Linnea. (LÄNGTAR)

Linneas

Mina



Puss på er


//Di

Att plantera en buske.

Har fått en buske och lavendel från min moster som måste planteras ner i jorden innan det blir för kallt, så jag tänkte att det är väl bara gräva ett hål där jag vill ha busken och blommorna och sen täppa igen det, men ack nej jag måste ju iväg och köpa jord först. 

Lurad blev jag när jag trodde att det bara var att täppa igen hålet med lite grus/jord från marken, lätt som en plätt men nej så var det ju inte.

Vad är det för fel på mark jord/grus det är ju faktiskt naturskapat så det borde ju funka!

Over and out


//Di


Shit va dålig jag är...

Känner mig ganska dålig på att uppdatera och skriva meningsfulla inlägg, just nu blir det bara lite vad jag gör just nu och lite dåliga bilder. Skulle vlija skriva mer om vad jag tycker och tänker och roliga saker som händer mig inte bara det här vardagspratet, idag är jag ledig, idag har jag shoppat eller bara typ oj va trött jag är.
Sjukt tråkigt. Jag menar jag är ju fan förälder det händer ju sjukt mycket bara där man kan skriva om men det gör jag ju inte, tror jag har ett gammalt inlägg på att jag vill sälja mina barn på blocket men det är nog det ända. Nä det känns inte som om jag får fram den person som jag är i vanliga fall i skriverit jag kan ju faktist vara ganska lustig och få för mig konstiga saker så varför skriver jag inte om det eller tex när jag är ledsen eller as förbannad, varför skriver jag inte om det.


Aaaa blir tokig shit va tråkig jag är, hur ska jag lägga upp det ....

Kan ju börja med att det blir svårare för att min älskade Iphone har blivt STULEN. Tårarna rinner !!!


//Di...

Jaha då var det höst ute stövlarna på,hals...

img_0755 (MMS)

Jaha då var det höst ute stövlarna på,halsduk inköpt och fram med skinjackan men på nått sett så gillar jag hösten, stickade kläder och de vackra färger ute :-).  Nu ska jag åka och jobba. Puss på er //Di