Södermys.

img_9397 (MMS)

Sitter på söder och dricker vin med min underbara svägerska.


God dag mina vänner...

Idag är det åter igen Fredag och jag kan inte förstå att jag alltid känner mig så trött och sliten.

Är iallafall smått sugen på ett ta en After work idag i solen på Medis då jag behöver piggas upp lite, måste bara flörta till mig  någon som kan tänka sig komma.

Imorgon är det valbog och Valborg är = Brasa. Trodde som sagt att jag skulle få spendera denna dag med mitt hjärta då vi faktiskt firar 11 år ihop, JAG VET 11 ÅR !! helt sjukt men helt underbart, men men så blev det ju inte då han har tagit jobb, men jag är inte bitter ;-)

Så jag har bestämt dejt med min underbara grannen och barn istället och som det ser ut nu kanske det blir grill ute hos mina föräldar för att sedan alla ta oss ner till brasan för att titta på elden. Kommer bli super mysigt och jag längtar redan.

Nä nu dags att åter gå till jobbandet.

Puss på er och ha en underbar fredag

En kärleks historia.

Idag för 11 år sedan träffade jag min prins.

Det var valborgsmässoafton 2000 och som vanlig var det fest i Vidja och vi hade bestämt att vi kanske skulle träffas upp under kvällen men inget var bestämt då vi var på två olika ställen.
Vilket fall som hellst när vi väl träffades upp så kom det även fram en annan vän till honom och då tog han tag i saken och presenterade mig som han flickvän vilket gjorde att jag tappade hakan, men visst log jag inombords.

Vi hade tidigare varit tillsammas under ca en månad men inget allvarligt. Vi träffades genom hans underbara bror som valde att skicka sin lillebror på fest istället för han själv, vilket jag så klart tackar för idag,  men efter lite bravader gjord vi slut och jag trodde inte att det var så att vi skulle bli tillsammas igen, jag hade fel :-).

Vi har haft det kämpigt under våra år men det finns ingen annan människa som kan få mig att känna mig så hel som han faktiskt gör.

Han är min bästa vän, älskare och partner och far till mina barn och jag bara vet att det är han jag kommer att bli gammal med.

Jag älskar dig Joakim Färenstedt!!! och jag ser  så fram i mot de kommande 11 år som vi kommer att spendera med varanndra.



Middags dags.

Mmm äntligen dags för middag, har varken hunnit med frukos eller lunch idag. 



Pastasallad med bacon :-)
 


Min dotter tandlös :)

img_4797 (MMS)

Min dotter tandlös :)


Så trött...

Hur kan man glömma plattan på spisen i tre timmar!!!


Det är ju bara tur att jag han upptäcka det innan jag gick och la mig..


FY på mig !


Försöker att andas.

Har haft en väldigt stressad dag som började med intervju och en massa jobb och nu har precis mäklaren åkt och jag och barnen äter middag, eller snarare dom äter middag själv försöker jag att varva ner, för sen är det dags för att städa.

Mäklarens ord var mycket positiva och jag hoppas verkligen att vi får öka upp lånet och renovera badrummet och kanske t.o.m bygga ett till rum :-) eller kanske t.o.m flytta.

Det är väldigt mycket nu igen med jobb och det runt samtidigt som mitt hem faller i bitar, förstår inte hur jag inte hinner med att städa och tvätta 

Vart tar tiden vägen. 





 


Glad påsk :-)

img_2682 (MMS)

Sitter på balkongen hos finaste Em med kusin vitamin och njuter av solen och bubblet som flödar :-) glad påsk på er.


Godmorgon solen.

Har precis kommit ut ur duschen och försöker fortfarande att piggna till efter helgens bravader, satt på musik och ska nu göra iordning mig för att åka till mormor och fira påsk.

Solen värmer och musiken är i full gång, ja det här faktiskt gå :-)





Godmorgon Söndag.

Idag vaknade jag vid halv tio helt utvilad. Känns helt sjukt har nog inte sovit så länge på ja jag vet inte hur länge, kan säga att jag iallafall inte kommer ihåg att det har hänt det senaste året.

Nu har jag och barnen ätit en god frukost tillsammans och dom gör sig redo för att gå ut och leka, själv ska jag känna lugnet med en kopp te framför nyhetsmorgon innan jag sätter igång med fixa lite i hemmet.

Än så länge så känna det att det här kommer att bli en alldeles underbar dag.





Kvällsmyser ute i skogen.

img_3258 (MMS)

Sitter ute hos min mamma och myser i kvällsolen medan vi väntar på maten. Det ända nu som saknas är ett glas bubbel i vår värmen. Puss på er och ha en härlig lördagskväll


På väg till jobbet.

img_7645 (MMS)

Godmorgon. Sitter på tåget på väg in till jobbet och det är jätte härligt väder ute så humöret är på topp :)   Puss på er och ha en toppen dag.


Lekhelg..

I helgen är det barnens helg. Imorgon ska Kevin för första gången få följa med en klasskamrat hem och leka och på lördag är det Linneas tur.

Det är så svårt att få till lekdagar då man jobbar så dumt jämnfört med dom andra föräldrarna men nu har vi äntligen fått till det.

Barnen är super peppade och jag hoppas på att solen skiner och jag kan få inviga min fina altan, soffan är ju redan ute så nu är det bara parasoll och lull lull kvar :- )


Vill ha!!!!




Nu vill jag verkligen ha en kamera är så less på alla gammla kort jag har, jag har inget nytt och roligt. Jag har bara min iphone och det ger ju inte alls samma sak ju :-(


Vilken vårdag.

Idag är jag hemma då jag inte mått så bra och känner mig smått utslagen. Även Linnea fick passa på att vara hemma med mig idag och mysa lite.

Så just nu spelar hon Wii och jag har kommit ut ur duschen hoppandes på att må lite bättre är smått less på att känna mig så låg, tänkte ta fram semesterschemat och jobba lite med det.

Idag ska vi på Linneas sista utvecklingsamtal på dagis kl 14.30 och efter det är det påskpyssel och fika med föräldrarna, hoppas jag orkar hålla mig kvar till det men om inte så måste jag väl hålla ut då Linnea är super taggad.

Nä nu är det dags för lite kaffe.



Puss på er ..

Glad påsk.

Ja då var det snart dags igen, påsken är här och det är helt sjukt att det redan har gått ett år sen sist. Denna påsk kommer jag att jobba, åka på kryssning med barnen och deras farmor med sällskap, äta påskmiddag med min familj och vi ska även ta oss upp till norrtälje för att fira påsken med svärmor med familj.
Hoppas även kunna få träffa finaste svägerskan för att påskmysa lite om inte så hoppas,hoppas jag att hon kan följa med på kryssningen det vore ju det bästa.
Sen har jag ju bonus familjen också, bästa Em och Paprik men kan tänka mig att även dom har fullt upp med familj och släkt.

Ja ja fullt upp är det men det är ju påsk och det är en tid för nära och kära så jag hoppas att jag får träffa mina :-)



Pöss på er ....

Åh nu är det vår !!! Högtiden för ute lykt...

img_7000 (MMS)

Åh nu är det vår !!! Högtiden för ute lyktor. Pastell ska det vara :-)


Inte lätt att vara kvinna.

Har legat i magkramper igår och idag och måste verkligen säga att det suger att vara kvinna i bland. Jag har inte haft det här problemet på väldigt länge och jag kan ärligt säga att jag glömt hur det känns. Hade stora problem med det som ung och man säger att smärtan ska bli bättre efter att man fött barn, vet inte om jag just nu håller med om det.

Den här lilla kompisen jag köpte till barnen har värmt min mage under morgonen då jag måste iväg till Heron för möte. Hoppas att detta går över under dagen.



Vetekudde från Abracabadra 199:-


Puss på er

Sommarfötter

Fönstershoppar lite på nätet och dom här skorna kommer nog att ramla ner i min brevlåda inom kort.




Fina va :-)

Dags för en ny vecka.

img_0753 (MMS)

Då var det måndag igen så nu har jag lämnat fis på dagis och jag ska åka in och jobba. Hoppas på att kunna börja med semester schemat idag.


Söndagensplaner.

Idag ska vi:
Besiktiga bilen sen blir det våfflor hos bästa moster med resten av familjen.



Mumsh

Fredagsmys or not.

Sitter i soffan och försöker att känna lugnet efter en veckas arbete, men jag har två vilda pojkar i soffan som tycker att brotting och att reta varandra är så mycket roligare än att ta det lungt.

Nu förstår jag verkligen min mamma när hon satt i soffan och separerade på mig och min låtsas pappa då vi alltid retades och slogs och på nått sett hamnade hon alltid i mitten.

Det är minnen det, jag minns ibland att jag jagade honom så han var tvungen att låsa in sig på toaletten :-) ja jag skulle väl kanske också vara rädd för mig som sexåring mitt smeknam var ATTACKDYKAREN.

Så här ser våran fredagskväll ut, hur ser det ut för er ?

Puss på er !!!

Blir tokig.

Det här med att vara mamma, ja det är nått ibland jag önskar man kunde välja vara, speciellt när sitt barn skriker hysteriskt över allt och ingenting, men det är speciellt när barnet sitter i sängen och skriker att han vill dö och inte leva längre bara för att han inte vill sova.

Försöker att inte över reagera men det skär i hjärtat på mig även om jag vet att det inte är menat så.

Hur gör man när det är så här? hur hanterar man detta ? ska man bara låta det va och hoppas på att det går över eller är det nått annat man ska tänka på.

Just nu blir jag bara arg och ledsen och det känns inte specillet kul.








Tummen upp

img_0211 (MMS)

Denna vecka har jag varit super duktig, jag har köpt både frukost och lunch till jobbet så jag inte ska slösa onödiga pengar :-) Känner mig otroligt stolt och tack Em för tipset på keldas soppor.


Lässtund.

Jag har länge velat börja läsa med barnen men har aldrig tillåtit tiden att räcka till och länge nu har jag känt att jag har valt bort kvalitetstiden med dom och det är bara att inse dom är inte barn så länge till så det börjar bli dags att jag skärper till mig och börjar tänka om.

Så nu har vi lånat en bok av Svärmor (Berts Dagbok ) och t.o.m jag ser fram i mot att läsa den då det var en favorit bok när jag var yngre :-). Har lovat Kevin att vi ska ta oss förbi första kapotlet imorgon.

 

God kväll på er sötnosar :-)



En liten tanke.

Idag gick jag förbi ett antal hemlösa människor och jag kan inte hjälpa det men det skär i hjärtat på mig när dom ligger nerbäddade på gatan med en filt, och det är så många.

Idag var det nästa så att jag var på väg att vända tillbaka till Hemköp bara för att köpa bröd och dricka till dom så dom kunde få lite frukost iallafall, men samtidigt blir jag rädd att dom kommer att ta illa upp eller bli sura.

Vet inte varför jag tror det men det kan ju vara att jag inte ger dom pengar istället så dom kan köpa vad dom vill, men då är ju frågan och jag vet att det är en dömande fråga.


Vad väljer dom då att köpa ?

Godmorgon.

Börjar dagen med att jobba lite hemifrån, jag måste fixa vårat schema och jag får bättre ro hemma då jag har hundra andra saker i huvudet när jag är i butiken, men kommer att åka in lite senare under dagen.

Idag slutar jag klockan 18.45 och världens bästa farmor ska hämta barnen och även om jag känner mig super stressad så är barnen väldigt glada över att få ha lite kvalitets tid.

Ska även försöka få tid till att planera personalfesten som vi ska ha i butiken på lördag men känner mig smått stressad över en massa annat som måste fixas och lösas, fast det är så klart att man ska unna sig roligheter också.


Nä nu måste jag fortsätta..


Puss på er!!!


Lite vardagsmys.

Idag fick Kevins kompis  följa med oss hem efter skolan och då fick vi även hans lillasyster på köpet och det är två alldelles underbara barn. Så nu sitter hela gänget i soffan och äter makaroner och korv medan dom kollar på film.

Vilket vardagslyx.




Puss på er..

Skål på er.

img_8594 (MMS)

Sitter i stugan och myser har kommit hem efter en timmes promenad och nu är det dags för lunch och det serveras soppa med varma mackor. Njuter för fullt med mina fina vänner. Puss på er


On the road...

img_3363 (MMS)

On the road...


Första vårtecknet.