Godmorgon eller nått.

img_2029 (MMS)

Det är helt sjukt vad trött jag är. Beundrar mitt hjärta som kliver upp vid fyra fem tiden för jag kommer knappt upp vid sju tiden. Idag ska vi få utbildning på den nya Bugaboo vagnen och det ska bli super spännande det som är mindre spännande är att jag jobbar till stängning och är så här trött, kommer ju sova stående :-). Hoppas att man piggnar till efter några koppar kaffe.  Puss på er


Diana+Joakim= SANT

Det största som har hänt i sommar/år eller i mitt liv  (förutom barnen) är att mitt hjärta friade till mig när vi vi var i Grekland.

Helt otroligt att jag ska få min prins. Jag kan inte riktigt förstå att det kommer att hända, det känns att det är för fantastiskt för att vara sant.
Men sitter just nu och kikar runt lite på nätet efter information och tittar på bröllopsklänningar och det bara pirrar i hela kroppen och på nått sett kan jag inte sluta le.
Så inom ett år så är det jag som blir fru Färenstedt.
HELT FANTASTISKT!

Im back

img_2117 (MMS)

Är på väg till jobbet för att jobba min sista helg och även om jag är smått bitter på vädret så taggar det mig lite iallafall. Har som sagt kommit hem från Rodhos och varit hemma snart en vecka. Det var helt underbart och jag ska försöka fixa till ett inlägg om resan men inväntar lite bilder först :-) Ha en underbar dag i solen Pöss


Packat och nästan klart.

img_8940 (MMS)

Då var det bara denna dag kvar för imorgon bär det av till Rhodos med mina nära och kära. Packningen har väl gått ganska bra, förstår inte hur svårt  det ska vara att välja vad man vill ha på sig i förväg men tror att jag är klar. Det som saknas är väl klackar men tror jag skippar det faktiskt om det inte är så att det åker ner i sista sekunden :-). Nu ska jag bara jobba fram till 17.15 sen går jag åter igen in i semestermode. Puss på er


Känner mig kvävd i mitt eget hem.

Står på jobbet just nu, min fristad. Hade en väldigt jobbig natt där jag inte kunde sova speciellt pågrund av en massa jobbiga tankar som spökade i huvudet.

Mitt hem eller mitt liv där hemma känns just nu som en stor trasselboll, jag är så less på allt som har med hemmet att göra och det som gör mig ont är att det var ju under semestern jag skulle styra upp allt.

Jag vet att det inte alltid kan vara bra men när det går så lång att jag bara behöver kliva inannför tröskeln så knyter det sig i magen så  det känns piss.

Familjen min hur mycket jag än älskar dom börjar också att gå på mina nerver.

Det jobbigaste av allt är att det finns ingen lust alls till kvalitetstid utan tv och andra är så mycket roligare så mycket viktigare, men jag då jag ska bara finna mig i att vara mamma och en jäkla städtant, jag behöver ingen uppmutran eller kärlek. Jag är bara en gnällkärring.

Är så sjukt rädd att detta kommer att ta bort mitt pirr i magen, jag älskar att det fortfarande pirrar i magen men just nu hugger det bara och det är väldigt otrevlig känsla.

Vet att det är mycket gnäll just nu men va fan jag saknar mitt liv. Det ända jag nu ser fram i mot det är att all semester är slut och barnen är tillbaka i skolan och att man får tillbaka alla rutiner för jag håller fan på att gå under.

Vet inte vad som hände den här sommaren men på ett sätt känns det som om jag lika gärna hade kunnat jobba om det inte var att mina barn behövde sommarlov.

Tack för att jag fått spy lite galla!!!
Snart så....Detta kommer att vara mitt hem om fyra dagar och sjudagar framåt.

Åh vad jag längtar !!!

Rhodos Kolymbia här kommer vi.


Ett litet kärleksbrev.

img_5606 (MMS)

Måste dela med mig ett litet brev som jag fick av min dotter för några veckor sedan men tanken var att jag skulle ha fått det till morsdag. Det var hennes kusin som hjälpte henne med skrivningen. Vilka sötnosar. Idag är humöret på topp, först så är det bara tre dagar kvar till vi åker sedan lämnade jag hemmet med en en fin komplimang från min man :-) Ha en underbar dag.


Hr haft en härlig första dag på jobbet så ...

img_8558 (MMS)

Hr haft en härlig första dag på jobbet så nu lyxar jag till det med glass och jordgubbar. Mums


Tillbaka till allvaret.

img_7504 (MMS)

Då var man på väg till jobbet igen efter tre veckors semester och det känns jätte bra. När man jobbade på innan semestern var man rätt så trött men nu blir det som en nystart och det ser jag fram i mot :-) . Måste även tilllägga att det bara är sex dagar kvar tills vi åker till Rhodos!!!!!


Sommarkväll

img_9112 (MMS)

Ikväll blir det fiska kräftor till kräftskivan vi är bjudna på imorgon men just nu ska jag försöka njuta av de sista soltimmarna. Puss på er.


Hej fina vädret.

img_2201 (MMS)

Idag har vi legat på stranden och myst med svägerskan och barnen. Just nu sitter jag på hennes altan och njuter av ett glas bubbel och Linnea ska få sova över så det blir en härlig kvällspromenad hem för mig och Kevin.