Tjejfika.

Ikväll jobbar hjärtat sent och jag passar på att ha lite egentid. Sitter i sängen med datorn i knät och surfar runt medans top model är på tv:n.

Imorgon ska jag träffa upp finaste Frånkan på en fika inne i stan och hoppas även på att min Em också tar sitt mod till fånga och dyker upp hon med för lite vardagslyx.

Jag älskar där jag jobbar just nu, jag har alla möjligheter att göra roliga saker efter/under arbetstid.

Me love!!!



Kiss Kiss

//Di


Måndags morgon och jag är nu på väg till j...

img_8882 (MMS)

Måndags morgon och jag är nu på väg till jobbet men tror jag fick med mig kudden hemifrån. Puss på er //Di


Då var helgen slut och dags för en ny vecka.

Ännu en helg som når mot sitt slut och det har varit en väldigt bra sådan också. Lördagen jobbade jag och vi hade en riktigt bra dag och jag bokade butikens andra vagn :-) och det var bra stämning i butiken och med diseny låtar som spelades på stereon och med de underbara kollegorna kunde man inte göra mer än att bli på glatt humör.

Kvällen spenderades med Em och hennes partner Paprik och medan killarna var lite smått slitna från fredagens bravader så mumsade jag och Em i oss lite bubbel och jordgubbar. Vi tittade på melodifestivalen, lyssnade otroligt bra musik och testade kevins nya wiispel "Just dance", vilket kanske inte var en riktig hit men passar alldelles utmärkt till barnen men vi fick en favorit vilket var någon slags africandans och kan säga om man kör två omgångar med det passet om dagen så kan det ge en otrolig träning.

Idag har vi haft kalas för Kevin och det är alltid lika trevlig att få träffa hela släkten då det inte är så ofta vi alla träffas tillsammans.


Bjuder på en sommar bild då jag verkligen längtar till sol och värme.


Dags för solsidan!!!


//Di


Godmorgon!

Sitter i soffan och ska snart börja göra mig i ordning för att åka och jobba. Helt sjukt hur humöret kan vända, det partysug jag kände igår har försvunnit och jag ser fram i mot en lung kväll hemma med en massa onyttigheter istället.

Jag ska även baka bullar till kalaset för kevin imorgon så det ser jag också fram i mot då jag på sista tiden tycker det är mysigt och baka vem vet kanske blir ett par kakor också om jag vågar ge mig på det :-)

Funderar även på att ta en shoppingtur på lunchen, igår gick jag in i en skobutik som hade 70% på ALLT och det kliade verkligen i mina fingrar, men jag gick inte ut med ett ända par ( känner mig stolt) men frågan är kan jag hålla mig ifrån det om jag råkar hamna i samma butik idag igen.


Ha en riktig bra lörddagsmorgon 


Puss 

//Di



 

Partysugen....

Sitter nu hemma och tar mig ett gals vin och hjärtat mitt har tagit sig in mot stan. Känner en stor avundsjuka då jag själv är väldigt sugen på en riktig partykväll.

Kan inte riktigt komma ihåg när jag var ute och hade en riktig bra kväll med bra musik och dans och det är nått min kropp längar efter. Om inte annat så saknar jag mina tjejer där vi sitter hemma och snackar en massa skit och bara är och man vet inte vart kvällen slutar.

Har nu slängt iväg ett sms till min kära vän Em om att kanske imorgon är en toppen kväll med fest då jag älskar att förfesta till melodifestivalen och det får en på väldigt gott humör och vem vet kanske t.o.m finns fler som är sugna  ;-)




puss på er

// Di

Se dig för idiot!

Måste nämna en incedent som hände mig förra veckan.

Jag går i min lilla egna värld på väg till tåget efter jobbet och uppdaterar mig lite på facebook och när ska ska gå över ett övergångsställe så väljer jag så klart att gå och inte stanna "eftersom det är ett övergångsställe" men känner väl att bilen kommer lite fort så jag börjar tveka halvvägs ut och bilen tvär stannar och jag går över, men sen har bilen mage till att stanna bilen lite längre fram för att skrika på mig att jag är dum i huvudet som inte tittar mig för. Vilken jävla IDIOT vem är det som ska titta sig för han var på väg att köra på mig på ett övergångsställe och han försöker övertyga mig om att jag ljuger, men för fan vänd dig om och titta så ser du skylten!!!


Åh jag va så arg att jag t.o.m vågade skrika tillbaka för jag visste att jag hade rätt.



Hemma med sjukt barn.

Idag är jag hemma och vabbar med Kevin då han har legat med feber i två dagar. Det är kris på jobbet då det känns som om halva personalstyrkan ligger hemma och är sjuka så kan ärligt säga att det inte riktigt passade så bra med vab just i dag men vad ska man göra det är ju bara att gilla läget.

Kan ju försöka passa på att få i ordning på mitt hem medans jag ändå är hemma, speciellt min klädkammare skulle behöva en make over.


En bild från promenaden i söndags, älskar solen!!




//Di

Grattis min underbara son!

Grattis min finaste Kevin på 7 årsdagen !!!











Världens finaste kille !!!


Äntligen fredag. Idag blir det först jobba...

img_6425 (MMS)

Äntligen fredag. Idag blir det först jobba till 16.00 om inte dagis ringer då Linnea inte mådde så bra. Barnen sov hos deras farmor igår men jag hade tur och han träffa Linnea och farmor på väg till tåget :-). Ikväll blir det nog bara mys med barnen,  måste få fram vad Kevin vill göra på söndag då han fyller år.  Ha en trevlig fredag  // Di


Update!

Har som vanligt haft fullt upp och där av ingen uppdatering. Det är fullt upp på jobbet då vi kör Grand opening nästa helg med en massa erbjudanden som jag ringt runt till olika leverantörer och fixat håller även på att kolla upp vart man kan få tag i tryckta ballonger som vi ska dela ut till barnen under helgen.

I tisdags hade Linnea för första gången en kompis med sig hem och det var ren glädje hela vägen hem från dagis från både Linnea och hennes kompis Elliot. Väl hemma var det som om jag hade två durasellkaniner springandes runt i lägenheten men det gick jätte bra och så skönt att nått sånt litet jag göra min skrutt så glad.

På söndag fyller min finaste kille 7 år och det känns helt sjukt att det var 7 år sen jag åkte in till huddinge sjukhus för att välkomna min fina kille, tiden går så fort.

Jag har just nu också min lilla syster på praktik på jobbet och det är hur mysigt som hellst att få träffa henne varje dag då vi inte haft så bra kontakt under åren men hon har alltid funnits i mina tankar så det är jag verkligen glad för.


Va mer kan jag uppdatera er med ?  jag var ute med finaste grannen i lördags och hade en riktigt rolig kväll även om det slutade med att vi hamnade på macdonalds istället för Berns :) men men det var en upplevelse det okså.
Söndagen blev det bio med Linnea och hjärtat men det blev ett litet plus för även bästa Em och Paprik följde med, Kevin var med sin bästa faster och var också på bio. Vi alla såg Trassel och jag gillade den skarpt.

Har inga som hellst planer inför helgen för utom att fira min son på söndagen så vem vet vad som dyker upp kanske bara blir en mysig hemma helg eller hur man säger ;-) 

Pöss på er 

//Di

 

Så glad.

img_1402 (MMS)

Älskar mitt jobb och jobbar med grymt bra tjejer :-) det här är det första jag ser när jag kommer in på morgonen, nu vet jag att det kommer bli en riktigt bra dag.. Det är lördag nu kör vi !!! //Di


Står och väntar på pendeln till jobbet. 30...

img_2592 (MMS)

Står och väntar på pendeln till jobbet. 30 minuter försenad är den och vem vet när 30 min gått kanske det är 15-30 min till. SUCK!!! Jag hatar snö.  //Di


Synd om mig.

img_5947 (MMS)

Usch tycker väldigt synd om mig själv. Förra veckan skar jag mig på ett häftstift som satt på en kartong och i början var det inget men nu kliar det otroligt sen gör det sjukt ont kan knappt röra fingrarna utan att det smärtar, sen bränner det och runt såret är det ganska varmt. Kanske är as fjantig men åt andra sidan så kanske det är infekterat och jag måste kolla upp det, hur nu jag ska ha tid med det ;-).   //Di Det går iallafall framåt i butiken :-)


Livet från den ljusa sidan.

Då var helgen över och jag har nu jobbat första dagen på veckan. 
Helgen var helt underbar, lördagen började ju med hockeyskola och sedan blev det fika med finaste svärmor. Kvällen spenderdes hos min käraste svägerska och det blev middag, tårta, melodifestivalen och bubbel. Kom väl hem där vid fyra tiden någongång.
Söndagen började väldigt trött men efter lite kaffe och städ var jag människa igen.
Fick fikabesök av bästa Em och Paprik och vi bestämde oss för att äta tacos tillsammans =) mycket bra beslut. Hade det super mysigt under söndagskvällen och det var riktigt trevligt att få umgås med min bästa vän, är inte så ofta längre.

Nu jobbar jag hela veckan och även helgen och det är fullt upp som vanligt men på fredag ska min käre son på sin första klassfest så det ska bli jätte spännande =)



Dags att slå sig ner i soffan och se top model ...


Puss

// Di

Dags att gå till finaste svägerska :-)  Ha...

img_4325 (MMS)

Dags att gå till finaste svägerska :-)  Ha en super trevlig lördagskväll !! Pöss //Di


Är på väg till hockeyskolan med BUSS !!! M...

img_8501 (MMS)

Är på väg till hockeyskolan med BUSS !!! Men det går bra det med :-)  Puss på er  //Di


Tjoohoo Helg !!!

Tjoohoo äntligen fredag och helgen skulle ha börjat tidigt idag men pågrund av personalbrist så börjar den vid 19.15. Idag blir det bara att umgås med familjen om inget annat dyker upp men imorgon ska jag hem till bästa svägerskan på middag då deras farmor fyller 80 år och det kommer att bli super mysigt för lite senare är det melodifestivalen och bubbel =) eller jag hoppas på bubbel då jag inte vet vad magen säger efter det som hände sist, men jag hoppas verkligen då jag ser fram e mot kvalitetstid med min finaste svägerska.



// Di