Linnea undrar...

Linnea: Mamma varför åt Mickael Jacksson massa mediciner ? Va det för han tyckte det var så gott ?


Storebror.

Äntligen är han hemma.
Min stora fina kille och nu har han även börjat tvåan.
 
Hur gick det till ?
 
 
 
Världens finaste killar !
 
 
 

Bajsprat.

Någonting jag tänkt på är hur sjukt mycket bajs man pratar och tänker på när man har en liten bebis.
 
 
Jag menar jag sitter med min lilla prins och hejar på när han ska bajsa för att hoppas att han inte ska få ont i magen.
 
Det har tom hänt att vi sjungit bajssånger bara för att det handlar så mycket om bajs.
 
Bajs och mat det är det som diskutionerna handlar om här hemma nu.
 
Vad ska jag säga livet som småbarnsförälder :-)
 
 
 
 
 
 

Söndag.

Igår hade vi kräftskiva och den blev alldeles fantastisk. Det var underbart att ha mina fantastiska vänner över och umgås och skratta.

Idag kommer min älskade Kevin hem och gud vad jag har längtat efter att få krama min stora kille men tills han kommer så gosar jag min min lilla kille som jag är alldeles kär i, förstår inte hur länge man bara kan sitta och titta och njuta av att han är helt fantastisk.


Saknar!!!


Sitter i soffan och tänker på min stora kille som åker till Grekland med sin farmor och farfar imorgon.
Har en sjuk fobi om mina barn och flygning och försöker tänka bort det jobbiga och fokusera på att han kommer få det kanon men tårarna är inte långt i från, även Linnea tycker det ör jobbigt mest för hon kommer sakna honom säger hon. Nu har hon snällt somnat bredvid mig i soffan och förhoppningsvis så fortsätter hon sova när jag bär ner henne.Årsdag.

Idag för exakt ett år sedan friade mitt hjärta till mig på Rhodos.
Eftersom Lillebror kom så blev det inget gifemål men ser verkligen fram i mot nästa år då jag kommer att gå säga ja till mitt hjärta och bli fru Färenstedt.


Fredag

Idag ska Fisen rida och till kvällen blir det häng med gamla grannen och barn vilket kommer bli jätte mysigt.

Natten med Lillebror har väl hårt sådär, man börjar märka nu vad tre timmars sömn gör, det gör en väldigt trött :-)

Idag hoppas jag även att snickaren blir klar med Kevins rum och nästa vecka läggs nya golv på hela undervåningen, längtar så man får se helheten.

Hoppas ni får en härlig Fredag.

Pöss


Lillebror.

Idag blir min lilla prins 2 veckor.
Kan inte förstå hur fort det går men samtidigt behöver jag ju bara kolla på mina stora älsklingar så blir jag ju påmind, dom har ju liksom redan hunnit bli sju och åtta.

Idag ska Linnea med farmor och kusinerna till Norrtälje så vi här hemma ska nog åka till Farsta och titta lite även kanske ta en glass och fira Lillebror :-)

Linneas tapet.

Så här blev det i Linneas rum.


Vår underbara tapet.

Nu är det klart, den är uppe.


Onsdag 8/8 2012

Ligger brevid min lilla prins på soffan och funderar på vad man ska hitta på idag. Är sjukt sugen på ta en tripp till Ikea och Mio för att kolla sängar till barnen eller iallafall Linnea då jag vet vad Kevin ska ha. Idag kommer även min och hjärtats sovrums tapet upp (jag beställde rosen) så det verkligen längtar jag efter kommer även att lägga upp en bild på Linneas rum där också tapet och färg är klart. Nu ska jag fortsätta mysa med mina barn och vänta på att snickaren kommer och fortsätter med Kevins rum. Puss på er !!!


Lycka!

Idag för en vecka sedan klockan 08.11 kom vår efterlängtade Lillebror Max. Han vägde 4205 kg var 52 cm lång och var alldeles underbar.

Kan inte förstå att det redan har gått en vecka. Det här är anledningen till att jag inte bloggar för jag har njutit av att vara med min fina familj. Det är så sjukt hur en sådan liten person kan fulla en med så mycket lycka och kärlek jag blir alldeles varm inombords när jag tittar på honom.