Lördag...

Vad är det med detta jäkla väder!

Det är slutet på Juni och soltimmarna för denna månad är ju lika med noll.

Gårdagen var helt fantastisk även fast min rygg värkte till hundra så var jag så glad att alla kunde komma och det kändes så härligt att få skratta och ha allmänt trevligt då det har varit lite dåligt med det på sista tiden.

Så tack alla mina fina vänner för att ni gav mig en underbar kväll.

Snart så syns vi igen men då blir det inflyttningsträff instället för uttflyttning så det ger oss yttligare en chans att träffas och ha det trevlig ihop.

Eftersom vädret är som det är och jag känner mig ganska så rastlös så funderar jag på vad man kan hitta på och just nu står bowling på listan. Vet inte riktigt vilken tid jag tänkt än men senare på dagen och den som vill följa med är så välkommen.


Puss på er alla och ha en fantastisk Lördag.

Syskonkärlek.

Nu har barnen varit lediga i ca 2-3 veckor och stämmningen mellan dom är rent ut av förjävlig. Att dom inte bara delar rum utan är med varandra 24 timmar om dagen gör att dom går varandra på nerverna och även då oss.

Allt är en kamp och det det tjafsas om precis allt inget duger eller funkar utan att bråkas eller tjafsas om saken.

Dom skulle verkligen behöva semester från varandra eller som sagt egna rum ( vilket kommer snart) som dom kan gömma sig i.

Vet inte hur jag ska fixa detta men just nu blir hela familjen osams av att dom inte går ihop.

Det här med syskonkärlek måste vara så sjukt jobbigt.






Dagens planer.

Idag är det Fredag och bara här om dagen kom jag på att det är den näst sista helgen vi bor i denna lägenhet för inte nu på måndag men nästa så flyttar vi och nästa helg kommer vi vara ner packade. 
 
Och med det så kände jag att jag var tvungen att göra nått så i kväll ska vi ha grillafton hos oss med våra kära vänner vi blir runt 9 vuxna och 5 barn och jag har ingen aning om hur vi ska få plats men finns det hjärterum så finns det sjärterum ( eller hur det stavas ).
 
Ska bli så mysigt att träffa alla då det inte har blivit så ofta under de senaste månaderna, inte alla tillsammans iallafalll.
 
Nu på dagen ska min underbara svägerska med barn komma hit och fika lite men innan det ska jag nog försöka att plocka och städa lite ( om jag orkar)
 
 

Familjetid.

Igår var det en soligt och härlig dag men jag var inte riktigt på topp. Kände mig trött och häning hela dagen och senare på eftermiddagen låg jag däckad av yrsel och illamående. Som tur så givk det någolunda bort under kvällen och jag hoppas att denna dag blir bättre.
 
Under dagen han vi iallafall ta en liten promenad mid lilla Sally som vi lånat hem, det blev en liten tur runt hagarna i Ågesta.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett steg in i framtiden.

Idag ska jag och hjärtat till banken och fixa det sista inför flytten. Det är inte så roligt när det ska pratas lån men på ett sett så ser jag verkligen fram i mot det då det är en framtid tillsammans med ett gemenskap boende då jag själv stått på boendet vi har nu och det känns helt undrebart.

Det är nu bara 12 dagar kvar tills vi får nyckeln och en massa tankar snurrar på hur det ska se och hur vi ska hinna med allt.

Igår kväll så kunde jag inte sluta tänka på barnens rum och hur roligt det kommer att bli att fixa till deras rum, jag bara längtar.

Nu ska jag städa lite till då det alltid finns nått att göra för sedan får vi besök av barnens kusin A som ska vara här för att slippa vara ensam hemma och det blir ju kanon för barnen med lite sällskap nu när dom är hemma lediga.

Ha en bra dag

Pöss

Mvc besök.

Igår var jag på Mvc och som sällskap följde min bästa vän Em med.
Vi pratade lite förlossning och mätte magen och lyssnade på hjärtljud. Att höra hans hjärtljud får mig nästan i tårar varje gång, det är en sådan otrolig känsla.
 
Efter vi hade varit på Mvc så åkte vi till Farsta för att äta lite lunch och det var så skönt att få komma iväg lite då det har blivit väldigt mycket hemmatid på sistonde.  
 
Jag åt en ost och skink paj medans vi satt och mös och pratade lite om allt möjligt.
 
Någon gång under dagen så kom jag ju på att jag har ju inga kläder till lillebror och om han skulle tänka sig att komma tidigare och då skulle han ju få frysa så det blev en liten ihandling av några bodysar och byxor.
 
Overklig känsla :-)
 
Allt som allt så hade jag en jätte mysig dag..
 
 
 
 
 

Gravid vecka 35


Midsommarafton...

Jag har haft en helt fantastisk midsommar och tänkte bjuda på lite bilder från den härliga dagen.
Tråkiga är att under dagen tog mina kamerabatterier slut så det finns inget under eftermiddagen/kvällen

.
 
 
 
 
 

Grattis lilla Fis!

 
Idag fyller världens bästa tjej 7 år.
Kommer ihåg denna dag som igår, tiden går så fort.
 
Mamma älskar dig Linnea..
 

Hipp Hipp Hurra.

Idag fyller världens bästa mamma/mormor år.
 
 
Grattis på födelsedagen.
 
Älskar dig !!!!

Midsommar...

Om bara två dagar är det midsommar och min lilla Fis fyller sju år.

Dagen kommer bestå av en massa mys med min familj och kära vänner.

Om det är nått jag älskar med midsommar så är det tiden man tar med sina nära och kära där man firar in att sommaren har kommit.

Under dagen/kvällen kommer vi att vara i Vidja, där vi kommer att ha picknik nere vid stranden och dansa runt midsommarstången
( vet dock inte om barnen vill dansa då dom börjar bli stora ) men hoppas lite på att dom tycker det är mysigt.

Själv så kommer jag nog att sitta där jag sitter på filten och inte kunna röra mig så mycket mer.

Runt eftermiddagen är vi bjudna till ett jätte trevligt värdepar där vi kommer att leka,grilla och bara ha det helt fantastiskt
(hoppas på sol och värme.)

Åh vad jag längtar!!!


Trädgårdsmästare ?

Kom precis på att det bara är 19 dagar kvar tills vi flyttar till vårt radhus.
Kommer att kännas helt fantastiskt med all den plats som radhuset ger oss och även att ha en liten tomt mot skogen känns super mysigt, vill fixa en massa saker där men tyvärr så kommer det nog inte hända i år utan trädgården får fixas nästa år då bebis kommer och vi har lite att fixa inne i huset.

Igår var jag ju på plantagen med grannen och där hittade jag ju en massa fint och inspration till mitt nya hem och ju mer jag tänker på det desto mer sugen blir jag på att kanske lära mig lite mer om blommor och trädgårdar och kanske försöka mig på detta under tiden jag inte har nått annat för mig, för vem vet jag kanske blir värsta trädgårdsproffset ;-)
 
Just nu älskar jag pelagoner i alla färger men rosa och röda är nog favoriten.  


Tisdag....

Håller på att förbereda lite mat. Idag blir det grillning med grannen och det kommer att bli super mysigt.

Dagen har varit bra faktiskt, gick upp med bra humör vid halv nio tiden åt frukost och mös med barnen.
Sedan så åkte jag och grannen till Plantagen för att kolla på lite blommor, hon köpte men jag väntar tills vi flyttar.

Nu är det dags att fortsätta med maten :-)

Ha det bra så länge...


Love!!!!

Har länge dreglat över dessa skor och idag var dom på halva priset och det fanns bara ett par kvar i min storlek.

Vilket gjorde att dom fick följa med mig hem :-)


Fredagssyssla.

Sitter i en soffa på Mio medan kusinen springer runt och kollar tvbänk och soffbord.

Här på Mio får jag gå med ögonlappar då det finns så mycket fint som jag vill ha men inte får köpa, inte just nu iallafall.

Ikväll blir det fotbolls EM med bästa kompisen, jag vet helt sjukt. Hur ska jag kunna hålla mig intresserad i hela 90 minuter, men vad gör man inte, får göra liten tjejkväll över det hela få blir det nog fantastiskt om inte annat så får jag mysa med min fina vän.

Pöss på er!!!


Middag.

Har precis ätit en fantastisk middag hos finaste grannen.
Det blev Pannbiff med potatis.


Skor, Skor, Skor

Dessa skor ska komma hem till mig för att testas. Tror det är bära eller brista när det gäller dessa skor.

Hittade dom på rean.

 

Sommarlov.

Igår hade barnen skolavslutning och det var jätte mysigt. Kan inte förstå att Kevin ska börja tvåan och Lilla Linnea ettan.

Morgonen började i Linneas klassrum 8.10 med sång och terminsintyg. Det tråkiga är ju att jag inte kunde vara med Kevin i klassrummet och eftersom jag var med honom förra året så valde jag att vara med Linnea i år men hade velat sett Kevin då han skulle presentera klassen inför alla föräldrar när det var dags för sång.

Träffade upp svägerskan på skolgården för att sedan åka hem till henne och fika med kaffe och tårta, satt ute och mös medans regnet smattrade på altantaket.  

Idag ska jag försöka packa lite och städa. Ska även försöka hinna baka lite, blir nog muffin och bullar eller bara bullar idag och så kör jag muffin imorgon, vi får helt enkelt se måste ju även sysselsätta mina små hulliganer då dom har sommarlov nu  :-)  

Så länge bjuder jag på lite bilder från igår.



















Skolavslutning


Dagens shopping


Dessa har jag beställt och hoppas dom sitter bra till midsommar.
Just nu är det skönt att gå i stora klänningar och jag kunde inte låta bli att beställa skorna till.

Va tycker ni ?

Tisdag.

Just nu är jag så himla trött hela tiden och jag börjar smått att tröttna på att inte kunna röra mig som jag vill.
Känner mig som en uppstoppad valross.

Idag har jag ringt om parkeringsplats till de nya boendet och så har jag flyttat bredbandet samt igår adressändrade jag. Har helt glömt bort allt det där man måste göra inför flytt och nu är det bara 27 dagar kvar.

Idag ska Fis leka hos en kompis så funderar på att ta Kevin till Kinan och äta lite för imorgon har dom skolavslutning mina små älsklingar.

Nu kaffe och sedan dammsuga tror jag.


Altanen.

Var iväg igår och handlade lite här får ni se lite hur det blev.


Altan fix...

Funderar starkt på att ta mig iväg för att köpa två stycken solstolar och en fin duk till min uteplats.
Just nu ser den hemsk ut då våra rottingmöbler blev stula förra sommaren och eftersom vi flyttar om fyra veckor så känns det dumt att köpa nytt.
 
Så iden nu är bara att piffa upp lite med sånt man ändå kan ta med sig i flytten och vi har ett fult plastbord med stolar så att bara sätta en fin vaxduk och ta ut mina fina svarta dynor och köpa dessa fina solstolar jag vill ha så kanske det kan bli lite mysigt där ute.
 
Måste fixa lite lycktor och filta också :-)

Så bauhaus och Hemtex/Jysk här kommer jag.


Puss på er...



6.e Juni

Idag är det Sveriges nationaldag och jag och barnen håller på att göra oss i ordning för att hämta upp min mamma för att sedan åka in till Vasamuseumet.

Senare ska jag hem till svärmor för middag och jag hoppas verkligen att hon bjuder på den där laxen hon länge pratat om :-)

Från att ha en skit dag till att den faktiskt kommer bli fantastisk känns riktigt bra.

Hoppas ni får en härlig dag.




Abstinent.

Det kliar i hela kroppen av rastlöshet.
Har nu gått hemma i ca 2-3 veckor och känner mig redan tok deppig av att inte ha nått att fixa och ordna upp med.

Känner mig instängd och socialt avspärrad.

Vet att jag är jätte töntig men sitter i tårar av att bara vara hemma och inte ha nått annat att göra.

Måste fixa nått att göra helt enkelt.


Tisdag.

Har nu kommit hem från skolan med ett barn mer. Idag var det Linneas tur att ta hem en kompis men sedan ska Kevin bli upplockad för att åka hem till en klasskamrat så då blir det bara två kvar.

Idag har jag städat inne på barnens rum vilket var välldigt behövligt. Tänkte även att dom ska börja sortera vad dom vill ta med sig i flytten och vad dom vill sälja på loppis. Kan ju bli en rolig syssla.

Imorgon är hela familjen lediga och då ska vi på middag hos svärmor men funderar på att kanske hitta på något på dagen om vädret är fint annars kanske det blir att städa och packa lite. Vårt föråd skulle verkligen behöva städas ut.


Lekdag...

Idag har Kevin fått tagit med sig en kompis från skolan hem. Så nu sitter dom på rummet och leker.
Det roligaste är att det är någon som Linnea är kär i och har varit det senaste året så hennes mage pirrar lagom nu :-)
Ryggen är helt förstörd och jag haltar fram så humöret är inte på topp men det känns skönt att barnen har någon att leka med så iallafall dom känner sig glada och nöjda.
Tanken var att vi skulle upp på bibloteket och låna böcker till Kevin men så blev det inte nu och eftersom det är tolvdag imorgon så fixar vi det då.
Till middag serverar jag makaronipudding och funderar på om jag ska passa på att baka bullar till Linneas födelsedag som är snart.
Pöss på er

Söndagens aktiviteter.

Har så sjukt ont idag. Dammsugit och torkat golven men nu får det nog räcka, får fortsätta imorgon.

Idag har barnen varit på kalas och kg och hjärtat har varit en sväng i Farsta och sedan hjälp kusinen flytta hem sina saker. Vi har även hunnit med en liten fika hos svärmor så hjärtat kunde få hjälp med att laga hans arbetsbyxor.

Nu har vi ätit en god middag och jag ska dö en stund på soffan medan hjärtat är och hämtar min bästa vän från gotlandsfärjan.

Sedan blir det söndagsmys med bonusfamiljen :-)


Lördag.

Idag är det skit väder. Tanken var att det skulle vara gårdsloppis men just nu så känner jag nej, det får åkas till Lissma en annan helg istället.

Så dagens syssla blir bio med hela familjen. Men in black 3 valdes så vid tolv tiden åker vi mot Sickla för att ha lite familjemys.


Mitt hjärta.

Jag har världens bästa man. Igår när han kom hem fick jag en bukett blommor bara för att han tyckte jag var bäst.

Det är andra buketten på två veckor nu och han vet verkligen när man behöver lite uppmuntran.

Så i mina ögon är det han som är bäst.


Hur tänker han...

Ibland undrar jag verkligen vad som snurrar i min sons huvud.

Jag har nu tjatat på honom i en veckan på att han ska ta hem sina gympakläder från skolan men resultatet av det har bara blivit en massa gnäll och tjafs.

Idag kom han hem och sa att någon tagit hans gympa påse som han glömt i omklädningsrummet.

Inom bords så skriker jag, på en vecka har hans påse hängt i omklädningsrummet och han har inte äns tänkt på att hämta den.

Och det här är inte det ända som han glömmer, hans jacka stannar också oftast i skolan när han själv går hem utan jacka vilket gör att det blir jobbigt när det är dåligt väder på morgonen när han ska gå till skolan.

I allt det här så bråkas det väldigt mycket och det känns så tråkigt att det ska vara så negativt här hemma när man bara vill mysa och vara sams, men det går väl över om inte annat så måste han tröttna på att vara på rummet hela tiden för en sån ynklig grej som glömt jackan i skolan och nästa gång komma ihåg att ta med sig den.


Vecka 32