Tandläkaren.

Min lilla Fis hos tandläkaren. Allt såg fint ut och hennes 6 års tänder har kommit upp bak i gommen.

Det ända som togs upp var hennes framtänder som står ganska mycket ut så det fotograferades ifall man kanske ska försöka fixa till det i höst men det får en specialist avgöra.

Duktig var hon iallafall :-)


Dags att rycka upp sig...

Det har varit mycket tråkigheter här på bloggen och jag har haft det väldigt jobbigt de senaste veckorna, men nu är det slut på det.

Jag ska bli positiv och glad igen och inte låte det som hänt trycka ner mig, för jag vet vad som är rätt och jag ska inte låta nått som det här sänka mig, även om jag måste släppa vissa saker men det kommer väl med tiden.

Kan ju säga att jag absolut inte ska vara lika godtrogen som jag tidigare varit och bara sett gott i allt utan jag måste börja öppna ögonen och se allt för vad det igentligen är.

Dagen började iallafall med att jag åkte och lämnade in bilen på lagning och sedan blev det en promenad till tåget för att åka hem.

Jag har spenderar hela förmiddagen med att rensa och sortera alla räkningar från 2008 och framåt. Känns riktigt skönt att få ordning på det så nu ligger alla räkningar sorterade i år.

Klockan 12.40 är det dags för lilla fis att besöka tandläkaren och efter det kanske det blir en liten tripp till Farsta för att träffa upp svägerskan för lite shopping, måste bara se upp då mitt lilla shoppingsmonster är med :-)

Solen skiner och humöret är faktiskt på topp för en gångs skull så ska nog fortsätta med att försöka packa lite inför flytten, böcker, foton osv.

Ha en underbar Torsdag för det ska jag försöka ha.
Läkartid.

Har precis träffat läkare på mödravårdcentralen och allt såg bra ut. Har haft en massa sammandragningar på sista tiden så ville kolla upp att det inte var nått och än så länge såg det bra ut.

Nu blir det åka hem och försöka få upp humöret lite då jag har en ganska dålig dag.

Det är sjukt hur tomt det kan kännas när man saknar nått man älskar.


Söndag.

Sitter i solen hos svägerskan.
Idag är det morsdag och jag funderar på att ta mig ut till min underbara mamma och kramas lite.

Men först blir det förbättra solbrännan lite :-)


Från att vara lyckligt till olycklig.

Är så less på att gå runt med denna oro och skuldkänsla.
Vill bara att allt det här ska vara över så jag kan släppa och gå vidare med att vara lycklig med allt annat i mitt liv.

Hoppas bara det går för egentligen vet jag inte hur jag ska kunna släppa nått sånt här. Det är nått som betytt så mycket för mig och jag älskar det.

Måste även erkänna att mitt i allt det här börjar jag bli riktigt nervös för att det nu inte är så långt kvar tills vår lilla pys kommer och hur kommer livet se ut då.

Från att vara super lycklig till olycklig på två minuter.
Ledsen i hjärtat.

Känner mig helt tom inombords. Känslomässigt utmattad och totalt krossad. Inte helt krossad har ju som tur min underbara familj och även vänner som jag just nu inte skulle klara mig utan.

Hatar denna känsla som jag har i kroppen känslan av totalt värdelöshet hur ska jag kunna bygga upp det igen, det som redan tog år att hitta.


Lycka.

Mina fantastiska barn har blivit stora, iallafall mestadels fantastiska ;-)

Dom har nu fått cykellås till deras cyklar och cyklar till skolan.

Lyckan i deras ansikten är obeskrivlig men jag kommer själv ihåg den känslan när man fick känna sig stor och lite ansvarstagande.

Det var en fantastik känsla och det är så häftigt att få se det hos sina egna barn.

Denna morgon gjorde faktiskt min dag så mycket bättre.

Älskar er mina små Fisar.


Fina Sally


Vagn check.

Då var den bokad och klar och ska hämtas upp vecka 28.

Det blev en svart men kommer att köpa en färg till på toppen så man kan ändra.


Gravid vecka 28


Home sweet home.

Har nu kommit hem efter en underbar vecka semester på Malta med mitt hjärta.

Vi har haft kanon väder och bara tagit det lugnt och skönt i solen.

Var på utflykt två av dagarna.

Är nu på väg till jobbet och det känns super roligt då jag även var hemma sjuk innan jag åkte.

Längtar till ikväll då jag får gosa mer med min små älsklingar som jag saknat så himla mycket.

Pöss på er


1.a Maj

Då var det dags igen. En liten fruktbost till frukost.

Idag har hostan smugit sig på vilket är jätte jobbigt men samtidigt skönt för när barnen har varit sjuka har hostan kommit mot slutet av förkylningen.

Idag blir det att bara ta det lugnt, ska packa och städa lite så det är fint tills vi kommer hem skulle vilja sätta mig i solen men det vågar jag inte måste bli frisk.

Bara två dagar kvar till Malta nu.