Vill HA!!!!
Sänglampa...

Står verkligen mellan valet och kvalet om att beställa denna lampa som sänglampor... 


Jag älskar dom men min käre man inte lika mycket :-)Sitter på tåget.....

Och funderar på om jag missade tåget.. 

Trött ja det kan man säga


Stress och full upp som vanligt...

Varför börjas alltid mina veckor med en massa stress och tröttheter. Jag får sådan panik när måndagen börjar och ser mina tre 10-18.30 dagar bara ligger och väntar på mig. 
 
Vet varken in eller ut på hur jag ska hinna med mina barn mitt hem och mitt jobb när veckorna ser ut som dom gör och jag ska ändå bara jobba 32 timmar i veckan, denna vecka får jag väl skylla mig själv för då jag tagit ett extra pass på lördag. 
 
Förra veckan var det också sjuk mycket. Först jobbet sedan var det barn och babymässan på tordagen med fullt ös i ca 19,5 timmar med spana på nyheter inom barn och baby och sedan fest på Golden hits ( Fantastikst kul) 
 
Även lördagen bjöd på jobb och sedan Rock of ages med mat och efter fest till ca halv fyra på morgonen. 
Ja jag kan ärligt säga att igår var jag trött och tom min käre son sa till mig att vi kunde prata iadg då jag satt och sov i soffan redan vid sextiden. 
 
Vi fortsätter veckan med samma tempo men inte lika mycket fest kanske, eller jo på fredag när jag ska på dildoparty ;-) 
 
Nä jag måste verkligen lära mig att koppla av annars kommer jag dö i förtid..
 
Hepp på er...

Drömmen.

I natt drömde jag nått sådant hemskt att när jag väl vaknade till ville jag inte somna om.

Jag drömde att jag råkade mörda min man med att sticka en kniv i honom och sedan lämna honom så han förblödde..

Vill bara börja gråta när jag tänker på det, har ingen aning om varför jag drömde detta.

Efter jag råkade hugga honom med kniven så flydde jag och när jag väl fick samtalet om att han var borta så kom jag på vad som hade hänt och att jag aldrig mer skulle få träffa honom fick jag panik och tårarna bara forsade, även sedan i vaket tillstånd.

Vill aldrig behöva tänka på att aldrig få se eller hålla honom nära mig, så varför drömde jag detta, är typ rädd för mig själv efter det här.

Är det någon som vet vad det kan betyda ?
Är jag sjuk i huvudet eller kan det vara något annat ?

Städhäxan.

Har en sån jäkla irritation i kroppen. Less på stress, less på mig själv och less på dom där hemma. 
Hela tiden plockar jag försöker se till att vårt hem ser något fint och städat ut, vilket är svårt på en familj på fem och tre våningar men jag försöker. 
Resten av familjen skiter nog i vilket dom klara av att bo i en svinstia.

På ett sätt kan jag förstå dom, jag är väldigt manisk och ja säkert skit jobbig men ibland önskar jag bara att man kunde ställa upp o städa där hemma bara för att vara snäll och göra det för min skull. 

Det som utlöste det hela var att jag igår fick en smäll på fingret om att jag lämnar soppor på diskbänken och glömmer ta ut dom, visst absolut men vänta varje kväll står det gammal mat på bordet och plockar inte jag bort det så ligger det även där på morgonen när jag vaknar, disken är full efter kvällens matlagning, det ligger blöt tvätt i tvättmaskinen och färdig tvätt  i torktumlaren, kläder jag har vikt ligger oftast kvar på samma ställe om inte jag lägger det i deras lådor, och jag får en smäll på fingret om en soppåse då och då. 
Om inte jag skulle byta sänglakan åt alla skulle vi ligga insjukna i smutsvirus eller nått. 

Ja det rann över kan man säga och jag förstår min man när han säger att det är jag som vill ha det kliniskt rent hemma men jag menar det vanliga vardagsplocket kan man väl ändå få hjälp med, är less på att börja städa när jag kommer hem åtta på kvällen eller innan jag går till jobbet på morgonen. 

Önskar bara att man kunde tänka på varandra och göra saker för den andra ska må bra och det gäller även mig. 

Måste väl krypa till korset och be om ursäkt för mitt utbrott men vill även att vi ska kunna prata om det här utan att bli osams och komma överens om en lösning, för gör vi det så lovar jag att Jag ska sluta med mitt jag vill ha hela tiden. Helgen.

Har bjudit på en massa mys. 
I Fredags var det ikea och shoppingrunda med Em blev även bullfika stallet när Linnea red. 
På kvällen blev det idol med barnen, eller en stund iallafall dom valde att strunta i mig och lägga sig i Kevins säng och kolla vilket betydde att dom somnade efter kanske 10min. 

I lördags vad det lekdags med Frånk, jag och barnen åkte och hämtade upp henne för att åka till Auqvaria på Djurgården. Där blev det titta på en massa fiskar och fika. 

Kvällen bjöd på en fantastisk middag på bakfickan på la cuccaracha med Em, Frånk och Flisan. Vi åt tapas och drack fantastik sangria. 

Igår var det slapp dag och jag följde med Em och lilla Stella på en promis till trångsund för att få röra lite på mig och att få lite luft. 

Idag är jag trött men har haft en fantastisk helg med mina barn och mina vänner. 
En helg kan nog inte bli så mycket bättre än vad den här har varit. 

Mina efterlängtade sängbord.

Nu har jag äntligen fått mina sängbord. Har letat på blocket i typ ett år men igår hade dom familypris på ikea så det var bara att köra. 
Den vackra buketten är min brudbukett som jag inte har mage till att göra mig av med.Börjar bli dags för frisören.Va tycker ni? Should i go for it ! 

Fortsättningen på lampjakten

Idag börjar han.

Idag hejar jag på min man som idag börjar sina 90 dagar med specialträning och kost. 


Kämpa hjärtat 
Rock of ages.

Fy fan vad jag längtar till den 12 oktober. Då blir det barnledigt och rock of ages med våra vänner. 

Känner verkligen att jag behöver få lite vuxentid med min man och även få rymma hemifrån lite. 

Dagen börjar med jobb och sedan hem och piffa till sig lite för att sedan träffa alla för att först äta lite och sedan musikal och efterdrinkar... 

Fy vad jag längtar!!!