Minisemester

Ligger framför brasan och myser med tjejerna i Hammarskogen.
Vi har varit ute på promenad, ätit lunch, och druckit bubbel i solen.
Nu känner vi lugnet innan det är dags att ge sig in i bastun.

Skulle kunna ha det så här jämt


Hemma med Fis

Väntar på att kaffet ska bli klart och min lilla fis ligger i sängen och kollar på film.
Morgonen började vid sextiden då Linnea vaknade och från det till cirka åttatiden så bara skrek och grät hon och allt var bara fel, så jag beslutade mig för att vara hemma med henne idag.
Just nu håller jag på att fundera fram och tillbaka på en del saker men just nu behöver jag hitta personal till helgen och typiskt nog är ju att jag ska iväg annars hade jag gladligen hoppat in då vi kör utförsäljning på våra visningsvagnar och det skulle vara riktigt roligt att få sälja lite.
Idag åker jag upp med tjejerna till Hammarskogen för lite kvalitetstid och just nu känner jag att jag behöver slappna av lite så detta passar ju alldelles utmärkt.
Men nu ska jag fortsätta att ragga personal samtidigt som det är dags för våra bästa år på tv:n

Ny vecka.

Helgen har varit fantastisk. Jag har bara tagit det lungt och umgåtts med barnen och mina fina vänner.

Nästa helg blir inte sämre för då är det tjejhelg i Hammarskogen, förhoppningsvis bastu,god mat och underbart sällskap i hela tre dagar.

Men först ska jag ta mih igenom veckan där det är mycket att göra allt till hockey träning och kolla på kakel till att jobba och ta hand om barnen, men jag får min vila till helgen :-)


Puss på er


En helt oplanerad lördag.

Har precis ätit en mumsig frukost och nu sitter jag i soffan och känner lugnet.
Barnen har gått i på rummet och rita och är just nu hur underbara som helst.
Dom har ju kusinen här och hon är helt fantastisk mot dom, det var länge sen jag såg dom så lugna.
Har inga planer idag och det känns riktigt bra, bara ta dagen som den kommer. Det ända jag vet är att jag ska ta det lugnt, kanske städa lite.


Hoppas ni får en mysig lördagsmorgon.




Fredagsmys med bästa svägerskan.

Är på väg hem, eller ja jag väntar på tåget jag missade men snart på väg hem.

När jag kommer hem väntar världens bästa svägerska med hennes dotter och mina barn. Idag ska kusinen Angelica sova hos oss så då passade även vi på att träffas vilket jag tycker var en underbar ide.

Det blir äta tacos kolla på idol dricka lite gott vin och bara mysa.
Det var månader sen vi träffades och jag har sett fram i mot denna dag hela veckan.

Puss på er.



Ångest

Igår när jag kom till jobbet så såg jag den stora handskrivna skylten "halva priset på allt i butiken"

Det var hos min granne inredningsbutiken Berry. Dom har helt fantastiska saker och på en gång började det klia i fingrarna men eftersom det snart är löning i gen så ser inte ekonomin så lovande ut just nu så det var bara att bita ihop.

Måste faktiskt ge mig en liten eloge där även om det var sjukt jobbigt.



Helt fantastiskt...

Jag har haft en helt fantastiskt helg och det känns i hela kroppen.

I lördags hade vi kusinen Lucky övernattandes och jag var beredd på fullt ös men dom var så himla snälla och lugna så där blev det en lugnkväll hemma.

Lördagen bestod av stanbesök, badkalas och LADIES NIGHT.

Höjdpunkten där var att Brolle var med som bara några timmar innan blev pappa och hela Globen grattade honom. Dom körde riktigt bra låtar iår och efter globen körde vi vidare mot ett ställe och fortsatte festen.

Söndagen började lugnt men efter att ha försökt att hitta kakel så åkte vi hem till finaste svägerskan, jätte mysigt känns som om det var månader vi sågs.
Till kvällen var det dags för Britney Spears och SHIT va bra det var. Jag blev glatt överraskad och hela Globen rockade.

Så nu efter en händelserik helg är jag på väg till jobbet, ögonen hänger och jag tror jag skulle kunna somna stående men som min käre vän Em sa så får jag leva på energin och se tillbaka hur jäkla bra det var.

Puss på er .



Äventyr

Jag och Fis är på väg in till stan för att fixa lite.

Först var jag lite skeptisk mot att åka in men nu känns det riktigt mysigt.

Det som står på handlingslistan är

Strumpbyxor
Present till linneas kompis
Kanske ett rött skärp


Då var dagen här...

Ligger i soffan och tittar på Ranpunzel med Fisen och killarna ska gå ut och leka. Njuter av en kopp camomillte och hoppas på att mina nerver lugnar ner sig, känner mig smått stressad och humöret är inte riktigt på topp.
Ikväll är det Ladies night och innan dess ska Linnea på kalas och det måste inhandlas en present, sedan måste jag in till jobbet och hämta ett par skor som jag kanske ska ha ikväll plus att jag måste bestämma mig vad jag ska ha på mig.
Just nu står det mellan tre par klänningar
En blå
En svart
En pärlemovit
Är även smått sugen på att ha byxor men har inget fint att ha till upptill.
Ska försöka ta det lugnt ett tag till sedan är det bara att börja dagen.

Så less

Sonen min är just nu less på sin systers gnäll.

Hörselkopor check. :-)


Äppelpaj

Idag bjuder jag familjen på äppelpaj.

 

 


Ny färgad.

Igår hade vi tisdagsmiddag hemma hos oss och då passade jag på att be Em om att hjälpa mig slinga mitt hår.

Det blev inte riktigt som jag trodde, det blev mycket blondare.

 


Babygifts

Måste bara dela med mig denna underbara tanke. Tänk dig att du är gravid eller precis fått bebis och så kommer någon med dessa i present.





Från Amvina strumpor och bodyset är det i dessa fina inslagning


Så taggad!

Just nu längtar jag tills på Lördag då jag ska på Ladies night med fina tjejerna, är verkligen super taggad.

Det bli mat, dricka och ögongodis och underbart sällskap :-)




Kommer att bli super !!!

Är ni laddade tjejer ?

Ut i vår hage..

Har nu kommit hem mätt och belåten från moster. Det var väldigt mysigt att träffa släkten då jag inte sett dom sen i sommras.
Nu ska mannen min börja måla vårat kök och jag ska sätta mig och börja med barnens läxor då vi oftast inte hinner det på vardagarna. Både vi och barnen tycker att det bara blir stressigt då vi inte är hemma förns sex och då ska det lagas mat och sedan är klockan mycket och barnen är trötta, så nu ska vi testa att redan göra klart läxorna på söndagen.
Idag var jag, Fis och Em på en promenad i Ågesta och tittatde på korna medan killarna var i hockeyhallen och det var riktigt skönt att vara ute i friska luften, måste börja ta mig ut oftare.

Söndag.

Ligger i soffan och ska snart äta lite frukost. Igår var min bästa vän och tärna hos mig och vi kollade på bridemaides och den var rolig men inte riktigt som jag trodde.
Idag har Kevin hockey och sedan är det tebjudning hos moster för att sedan ta Linnea till hennes först handbollsträning, så det är fullt upp hoppas att jag kan klämma in Ikea någonstanns också.
Puss på er

Bordsdukningar.





Hittade dess tuffa bröllopsdukningar på nätet inte för att det är nått för mig men dom såg väldigt fräscha ut.

Vet inte hur jag vill ha det, förutom att det ska vara vackert och romantiskt.

Höst


Älskar dig...

image description

Ja men säg godmorgon då.

Helt sjukt.
Jag är på väg till jobbet och det är mörkt ute, när hände det ?.
Började morgonen att klockan rindge 05.30 upp och börja göra sig iordning, eller så gott det går vid den tiden. Kom sedan på att shit barnen ska på utflykt idag till Rudan med matsäck. Så det var bara att sätta igång med att koka makaroner och steka köttbullar och blanda saft, det är ju ofta man gör det klockan 06.00 konstigt att inte familjen vaknade.
Så nu står jag och väntar på tåget för att åka och öppna till IT killen som ska komma och fixa våran brandvägg sen tror jag att jag rör mig hemåt vid ett tiden och försöker andas ut efter denna stressvecka.


En fridfull plats.


(Bilden är tagen från min käre vän Em)

Fick precis en längtan till en av mina favoritställen, min friplats där jag inte känner nått annat en glädja och ro.


Hoppas att det blir en eller två turer dit i år eller nästa
(Barren Sälen )

Är detta platsen för mig.

image description

Funderar och funderar på vilken plats som känns bra att gifta sig på och på nått sett så gillar jag verkligen denna plats.

Min lilla fis

När jag skulle lämna min lilla fis idag blev hon så ledsen för hon ville vara med mig idag.
Hjärtat brister då jag måste springa till tåget för jag har utbildning på morgonen och eftersom jag jobbar sent och det är farmor som hämtar så ser jag inte henne förns sent ikväll och samma var det igår.
Just nu är det så sjukt mycket på jobbet så det blir tidiga stressiga morgnar och sena dagar om det äns är jag som hämtar för jag måste stänga.

På Fredag ska Fis få ta med en kompis och det ska bli mysigt om inte annat kanske hon blir lite gladare då


Dagens lunch

Ja då var det dags för lunch och ja jag vet egentligen är det middagstid men jag han inte riktigt med lunchen tidigare.


Galen måndagsmorgon

Kan ju säga att min dag inte började på det bästa sättet. Klockan ringde vid halv sju och på nått sett trodde jag att jag hade mer tid än vad jag hade. Så barnen fick frukost framför Bolibompa vi klädde på oss i lugn och ro till vi ska börja gå till skolan runt 7.40 och inte bara att vi hade bråttom till Linneas skolfotografering jo utan mitt i allt kommer jag ju på att utbildningen på jobbet börjar 8.30 inte 9.00 och fast jag ändå påminde en kollega tidigt på morgonen så glömde jag helt bort det och inte bara det utan jag har nu letat efter mina hemma nycklar i 2 timmar och är äntligen på väg till jobbet 2 timmar försent.

Hata måndagar det är inget för mig

Bjuder på en bild på Kevin och hans kusin Lucky


En dag i skogen.

I lördags var vi och bonusfamiljen i skogen och plockade svamp. Det var första gången för mig och även om det gick så där så var det riktigt mysigt. Av svampen gjorde Paprik svampstuvning på toast men även om det smakade bra så var det inte riktigt nått för mig, hade lite problem med konstistensen.

Paket till mig.

Den här kommer att komma hem till mig förhoppningsvis slutet på veckan.