Smått klastrofobisk.

Jag måste bara säga att åka tunnelbana är nog ett av det värsta som finns, iallafall i rusningstrafik.
Idag var jag tvyngen att skippa första tåget för jag vägrade att trängas eller känna mig som en mosad pannkaka och nästa tåg jag tog var det en kille som promt skulle in och när dörrarna stängs så står han så nära med ansiktet att hans glasögon fastnade och föll av i bitar.

Det ända jag tycker är jobbigt med att ha bytt butik är att jag måste åka tunnelbana men när våren kommer då blir det nog att promenera från centralen.


Kram på er och ha en fantastisk Tisdag.


Söndag.

Ligger i soffan och funderar på att ta mig upp till centrum och hämta ut ett paket som kommit men just nu har jag ingen som helst kraft i kroppen.
I paketet ligger ett par silverfärgade pumps som jag verkligen hoppas passar då dom blåa jag beställde var lite för små. Kevin och hans kusin är ute och leker medan lilla fisen ligger lika trött som jag på soffan och kollar på tv.
Igår var det en lugn lördagskväll, vi fick med oss barnens kusin hem från 60-års kalaset vi var på så dom spelade lite dataspel och pysslade tills som snällt somnade i deras sängar.
Idag hoppas jag få träffa mina föräldrar lite då dom åker en månad till Thailand på fredag så kan bli att vi åker ut dit och fikar lite.
Kram på er :-)

Min underbara familj

Igår när jag kom hem hade min älskling förberett en fantastisk middag.

Ibland kan jag inte förstå att jag är så lyckligt lottad som har min fantastiska familj för det fanns en tid där jag inte trodde att det inte kunde bli så här bra.

Men det visade sig vara helt fel.

Kan nog inte vara lyckligare än vad jag är just nu.Till mig.Söndag

Idag ringde klockan 06.00 och åter igen dags för hockey.

Idag var det både farmor och farfar som följde med oss till trollbäcken där vi hejade och fikade. Nu är det soffläge en stund för att sedan Dammsuga och torka lite golv.

Ikväll blir det söndagsmys med våra kära vänner :-) längtar !!

Här är Kevin startklar kl 06.50


Dagens aktivitet.

Ligger kvar i sängen och drar mig lite.
Känns riktigt bra att jag inte sovit längre än till nio, sover jag mer än det får jag smått panik över dagen samt så blir jag tröttare.

Idag står det hockey på schemat, Kevin spelar på zinkenstams IP mot Bajen fans kl 14.00 och jag hoppas få med mig svärmor som sällskap.

Ha en härlig lördag.

Pöss på er


Disney on ice

Idag ska jag och barnen gå på Disney on ice och för att höja myshetsfaktorn lite så har jag bjudit med min mamma.

Nu på dagen har vi varit ute i det fina vädret och åkt lite pulka och snowracer men ny är det dags att börja göra sig i ordning.


Drömmar

Hade en jätte jobbig dröm inatt. Det är en obehaglig känsla att tappa tänder, hela jag får rysningar i kroppen så när jag drömde om det var jag tvungen och kolla upp vad det skulle kunna betyda och det här hittade jag.

Tappa tänder
Det kommer en positiv förändring, ju mer dramatisk tandtappning desto större förändring. Symboliken är hämtad från vår barndom då tappandet av mjölktänderna skedde samtidigt med att de allra flesta fick nya horisonter. Vi fick vara uppe längre, bytte skola och fick nya kompisar.


Och en förändring är definitivt på väg så det kanske är det som spökar.


Shame on me

Usch ha jag är dålig !!! Såg nu att jag inte uppdaterat sedan lucia.

Inte ok.