Ikväll är det tjejkväll och eurovision son...

img_0686 (MMS)

Ikväll är det tjejkväll och eurovision song contest. Kan det bli bättre :) NEJ verkligen inte. Puss på er. // Di


Helgens planer..

Idag är det äntligen Fredag och det som är inplanerat idag är jobba till ca 14.00 sen åka till Skärholmen och banka och kanske köpa nått fint. Sedan blir det till att handla mat och fredagsmys till kvällen, efter det hämta barnen för att sedan fortsätta att hämta yttligre ett barn. Barnens kusin Angelica ska komma till oss idag för att mysa och sova över för första gången, hörde att hon var ganska nervös men då är vi två :) 

Imorgon blir det schlager kväll med några tjejer men barnen får också vara med eftersom det inte fanns någon som kunde ta dom över natten men det gör inget,  ju fler desto bättre :) Det sämsta är ju att för typ första gången i historien så kommer man inte kunna heja på Sverige :( men då går min röst vidare till Danmark.

Och för att häpna så har jag även Söndagen planerad :) det blir Sex and the City 2 men världens bästa EM och måste också höja världens bästa Paprik som erbjöd sig att sitta men barnen medans vi är borta :)

En stor ros till dig !


Hoppas ni får en lika härlig helg som jag kommer att ha :)


Puss på er

//Di

Mamma ?

Idag valde jag att ha på mig min kavaj på jobbet och på vägen till bilen frågar Kevin.

- Mamma är du chef på ditt jobb?

- Jag är inte chef men jag är ansvarig för butiken jag jobbar i  kan man säga.

- Okej men du ser iallafall ut som en chef nu.

Där ser man vad en kavaj kan ge för intryck =)



Puss på er

//Di

Inväntar kaos...

Står på jobbet och inväntar kaos. Igår var det hur lungt som hellst eftersom det var så härligt väder men idag tror jag att dom flesta kommer att ta sig ut för att handla lite eller i mitt fall kolla på barnvagnar och bara för det så har jag sjuk personal så vi får klara oss på två stycken och jag själv sista timmen. Wish me good luck.

Kommer att vara helt slut efter dagen men då är det hem till min underbara familj och bara ta det lungt, sedan imorgon är jag ledig på dagen men personlmöte på kvällen om det löser sig med barnvakt.


Ha det bra så länge.

Pöss

//Di


Mys hos bästa svägerskan och snart blir d...

Mys hos bästa svägerskan och snart blir det bubbel :) måste säga att jag njuter just nu. Kramiz //Di


Dags för kvällspromend och träffa upp miss...

img_0646 (MMS)

Dags för kvällspromend och träffa upp miss lie och lucky :)


Sitter i vidja och har det hur bra som hel...

img_0638 (MMS)

Sitter i vidja och har det hur bra som helst :) Linnea har cyklat utan stödhjul och sysslan nu är hopprep :) njuter för fullt. // Di


Myser med världens finaste kille :)

Sitter i soffan och myser med Kevin det är helt sjukt hur stor han har blivit, man kan verkligen sitta och pratat och skratta ihop med honom och att han redan är sex år är svårt att förstå, men han är verkligen världens finaste kille..






Puss på er

//Di

Fredag och en ledig helg.

Äntligen Fredag. Jobbar bara fram till 16 idag sedan blir det hem och hämta barnen för att åka till Farsta och köpa en present till Kevis kompis som han ska på kalas hos på Lördag mellan 14.00-16.00.

Idag blir det bara att ta det lungt och städa lite hemma, funderar på om jag och barnen ska hyra Alvin och gänget 2 och äta lite fredagsmys, känns som om det var ett tag sen jag verkligen hade kvalitets tid med mina älsklingar så det behöver nog både dom och jag :).

På Lördag vet jag inte vad som händer förutom att Kevin ska på kalas men det kommer ju att vara super väder så det blir väl till att vara ute i allafall :) Linnea kommer ju vilja lära sig cykla utan stödhjul som hon nu tjatat om ett tag så det är bara att ta tag i det,  så klart lilltjejen ska lära sig cykla utan stödhjul. Sedan vill Bästa Em njuta av solen med ett glas bubbel och det låter ju inte helt fel bara det kan vänta tills jag hämtat Kevin så =).

Söndagen ingen aning samma där tror jag bara ska ta det lungt :)

Men vet vet saker och ting ändras...


Puss på er

//Di

Har precis kommit hem efter en timmes prom...

img_0630 (MMS)

Har precis kommit hem efter en timmes promenad. Så himla fint ute nu när allt blommar, gick förbi en stor äng med vitsippor kan man göra nått annat än att le :) // Di


Härlig sol...

Nu är det inte långt kvar till jag får avsluta dagen här på jobbet. Har jobbat själv hela dagen och väntar nu på att en tjej ska komma och lösa av mig så jag får åka hem till familjen.

Idag blir jag serverad mat när jag kommer hem i vanliga fall så brukar jag och barnen äta själva då deras pappa brukar jobba sent, men inte idag för idag lagar han  en mumsig köttbit ,potatis och sallad till oss :).
Blir så glad när solen fortfarande skiner när man åker hem kan kanske t.o.m tigga till mig en liten promenad med min älskade familj :) vem vet.....



Puss på er..


//Di

Puss på dig.



Linnea valde att ta med sig läppglanset till dagis idag så hon kunde pussa på killen hon är kär i :)


Sötnos.


//Di

Vad säger ni om min nya fina halsduk :) RO...

img_0592 (MMS)

Vad säger ni om min nya fina halsduk :) ROSA!! Eller hur :)


Update

Ligger fortfarande i sängen har tom ätit lunch i sängen. Vaknade vid halv åtta imorse av ett sms från chefen om hur det ser ut med personal för dagen så det vara bara att svara på det och sedan somna om efter ett tag vakar jag igen av ett sms men då var det en kollega som är mammaledig som ska komma in till butiken och vill äta lunch, så imorgon har en en trevlig lunchdejt :).

Har jobbat ihelgen men i lördags var det tjejfest hos miss Lie,  måste säga att hon har väldigt trevliga vänner. Vi började hemma hos födelsedagsbarnet och sedan åkte vi in  till Soap. Efter ett tag var det dags för mig att bege mig hemåt så jag ringde en annan tjejkompis som jag visst var i stan för att kolla om vi skulle åka hem tillsammans men det slutade med att jag hamnade en sväng på whiteroom istället men hade så himla ont i ryggen och kände mig lite väl för slirig för att fortsätta så efter en kort stund tog vi taxi hemåt.
Vaknade på Söndagen men en sån huvudvärk som jag nog inte haft på jag vet inte hur länge det var så hemskt att jag mådde illa och nästan inte kom upp ur sängen, men tillslut så kom jag till jobbet och då gick allt över och blev bättre. Kvällen spenderades men Em & paprik och vi åt tacos och kollade på Avatar som är en helt sjukt underbar film :)


Puss på er

//Di


Börjar att bli lite för mycket.

VART SKA JAG BÖRJA?

1. Panikångesten börjar krypa tillbaka.

2. Jobbar mer än vad jag ska, inte bara timmar men också i huvudet.

3. Tar på mig mer än vad jag borde.

4. Personalbrist i butiken och dom andra butikerna.

5.Telefonen plingar eller ringer konstant.

6. Hinner inte med kvalitetstid med  barnen då jag antingen jobbar eller sitter i telefonen.

7. Bilen är trasig.

8. Ständigt trött och grinig.

Skulle kunna fortsätta men bara det här får mig att vilja stanna under täcket varje dag och inte kliva upp på en väldigt lång tid.

Känner att väggen kommer allt närmre och närmre men jag kan inte få mig till att sluta det ända jag kan tänka på är att jag måste jobba,jobba,jobba och på ett sätt tycker jag ju om det... 

Hur tar man tillbaka sitt liv ?



//Di

God morgon.

Vaknade i morse av att Linnea stod i hallen och grät om att hon hade ont i huvudet och när hon kryper in under täcket så  är hon kokhet. Då var det hennes tur då för Kevin var dålig förra veckan. Funderar redan på hur jag ska kunna lösa det med jobbet i veckan då det kommer en ny extra tjej jag ska lära upp på måndag och det är super brist på personal då jag fortfarande vänar på en tjej som skulle ha börjat hos mig förra veckan men blev sjuk.

Igår hade vi faktiskt en bra kväll. Jag hämtade barnen och åkte hem och då tänkte vi faktiskt strunta i brasan och äta godis och titta på film istället ,men då ringde familjen och ville att vi skulle komma ut till Vidja och kolla på brasan med dom så vi klädde på oss och åkte ut.
När man väl stod där vid brasan fick jag en liten nostalgi känsla, jag har nog spenderat varenda Valborg i Vidja sen jag var liten och i tonåren var det klart en av dom bästa festdagarna som fanns och jag trodde att det var så att man inte firade valborg på det sättet längre men jag hade fel. Varenda en hade antingen en flaska/glas i handen eller bar på en bolagspåse och dom gamla ungdomarna samlades fortfarande på platsen för att spenderar natten tillsammans och ha roligt, ett tag blev jag ju otroligt party sugen men jag åkte tillbaka hem med familjen och var där ett tag men sen vid ca halv elva begav vi  oss hem och barnen fick somna i min säng och jag satt uppe och kollade på film alldelles själv och det var helt okej. bar in barnen tills sig när jag ville få plats i sängen och somnade nog på en gång :)

Inte illa.

Hoppas ni alla hade en riktigt bra Valborg :)

Puss //Di